3 Αυγ 2012

Το DRAMAICA Youth Festival 2012 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία


Με την στήριξη του Δήμου Δράμας, της ΔΕΚΠΟΤΑ και ιδιωτών χορηγών, το DRAMAICA Youth Festival  2012 απογειώθηκε στην κυριολεξία, σε επίπεδο επισκεψιμότητας και Μουσικού προγράμματος. 


Το αποκορύφωμα της  φετινής εκδήλωσης που διοργανώθηκε για 8η χρονιά,  με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων της Δράμας,  ήταν η τελευταία ημέρα συναυλιών στην μουσική σκηνή του Πάρκου της Αγίας Βαρβάρας. Χιλιάδες νέοι από την Δράμα και την Βόρεια Ελλάδα,  κατέκλυσαν τον συναυλιακό χώρο δίνοντας ρυθμό και ιδιαίτερο παλμό,  σε μία από τις μεγαλύτερες μουσικές εκδηλώσεις του Καλοκαιριού.

Με μουσικές στιγμές που έμειναν αξέχαστες, και πλαισιωμένο από την αγάπη της νεολαίας, το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού στην περιοχή μας, ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων της Δράμας που είναι και ο κινητήριος μοχλός της διοργάνωσης, και στους δεκάδες νέους εθελοντές  που με την ενεργή συμμετοχή τους έδωσαν την απαραίτητη δυναμική στο αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας.