24 Αυγ 2012

7οι Διεθνείς, Λαϊκοί Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας και Ορεινού Τρεξίματος 2012


Η διεξαγωγή των αγώνων είναι μια προσπάθεια του Δήμου Προσοτσάνης για την ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού στην περιοχή του Μενοικίου όρους και της κοιλάδας του Αγγίτη ποταμού. Ο χαρακτήρας των αγώνων είναι λαϊκός με ελεύθερη συμμετοχή όλων όσων αποδέχονται τους όρους και δηλώσουν συμμετοχή.

Θα διεξαχθούν συνολικά 2 αγώνες σε ένα διήμερο, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου για τους φίλους του ποδηλάτου βουνού, του ορεινού τρεξίματος και της περιπέτειας σε φυσικό περιβάλλον. Το είδος των αγώνων καθώς και οι κατηγορίες των αθλητών που έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να καλύψουν όλες σχεδόν τις απαιτήσεις των φίλων της ποδηλασίας στο βουνό.

Παράλληλα οι διοργανωτές θα παρέχουν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής περιηγήσεις σε αξιοθέατα της περιοχής και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας.

Ένας ξεχωριστός οδηγός που διατίθεται από τους διοργανωτές είναι και η σελίδα των αγώνων στο διαδίκτυο Ο οδηγός αυτός παρέχει στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για το πώς θα φθάσουν στην Προσοτσάνη, που μπορούν να φάνε, να κοιμηθούν, να διασκεδάσουν , κάνοντας χρήση των σχετικών εκπτώσεων που έχουν πετύχει γι' αυτούς οι διοργανωτές.

Ειδικές πληροφορίες για τους αγώνες όπως: αναλυτικοί χάρτες του ίχνους της διαδρομής, γραφήματα με τις υψομετρικές μεταβολές αλλά και ψηφιακά δεδομένα για δημιουργία ROUTES και TRACKS διατίθενται και αποστέλλονται κατόπιν επικοινωνίας στους ενδιαφερόμενους έναντι ενός λογικού αντιτίμου από την τεχνική επιτροπή των αγώνων.

Όλοι όσοι θα συμμετέχουν θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής στους αγώνες, αναμνηστικό μπλουζάκι και φάκελο με υλικό προβολής της περιοχής.