8 Ιουν 2012

2 έργα ύψους 2,4 εκ. ευρώ εντάχθηκαν για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ για τη Δράμα


Ο Δήμος Δράμας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο νέων έργων, της...


...«ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΥ – ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ» προϋπολογισμού 425.000 ευρώ και του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΤ 816 ΚΑΙ 551» προϋπολογισμού 1,9 εκ. ευρώ.

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένα έργα ανέφερε πως «ο Δήμος Δράμας παραμένει προσηλωμένος στην απόφασή του να προχωρήσει στην δημιουργία σύγχρονων υποδομών προς όφελος των πολιτών χωρίς να επιβαρύνεται οικονομικά ο Δημότης.

Η προσπάθεια μας δικαιώνεται κάθε ημέρα. Η επίπονη προετοιμασία και η τεκμηρίωση των προτάσεών μας αποφέρουν σημαντικά οφέλη για την πόλη μας. Προηγήθηκαν μία σειρά επιτυχημένων εντάξεων για μεγάλα έργα και σας θυμίζω μερικά το νέο δίκτυο ύδρευσης της Δράμας και του Ξηροποτάμου, το ΚΗΦΗ, ο Παιδικός Σταθμός στην Ν. Κρώμνη, η ανακαίνιση του παλαιού Δημαρχείου κλπ.

Όλα αυτά αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία δεν θα επιβαρύνουν ούτε στο ελάχιστο τους Δημότες μας. Ο στόχος μας για την δημιουργία υποδομών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κατακτάται μέρα με την ημέρα. Η πόλη μας αξίζει καλύτερη μοίρα από αυτή που της επιφύλαξαν τα προμηνούμενα χρόνια οι προηγούμενες διοικήσεις. Για ότι δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας προεκλογικά διαπιστώνετε και εσείς ότι γίνεται πράξη μέρα με την ημέρα.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται σταδιακά με εντάξεις νέων μεγάλων έργων που είναι απαραίτητα για την πόλη και τις υποδομές της. Πιστεύουμε ότι η Δράμα που αγαπάμε όλοι πρέπει να ξεφύγει μπροστά και να μην μείνει πια ουραγός των εξελίξεων. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα το πετύχουμε και γνωρίζουμε τον τρόπο, έστω και σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία για την πατρίδα μας».