6 Μαΐ 2012

Σχόλιο αναγνώστη για Βούλγαρο βοσκό σε κακή κατάσταση

Οι Ελληνικές Αρχές έστειλαν στο Γενικό νοσοκομείο στο Μπλαγκόεβγραντ Βουλγαρίας έναν πάρα πολύ αδύνατο και αβοήθητο 55χρονο άνδρα.

Ο ασθενής Κώστας Σπίροφ έχει βάρος 50 κιλών και είναι σε κακή κατάσταση υγείας. Ο άνδρας παραδόθηκε στους Βούλγαρους τελωνειακούς στο σταθμό «Ηλίνδεν - Εξοχή» κοντά στο Γκότσε Ντέλτσεφ αφού πρώτα έμεινε σε ελληνικό νοσοκομείο μετά κάταγμα του ισχίου στο δεξί πόδι.


Μετά χειρουργική επέμβαση στον ασθενή τοποθετήθηκε νάρθηκας σταθεροποίησης. Στη συνέχεια όμως ο Βούλγαρος δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει για τη θεραπεία του και παραδόθηκε στις Βουλγάρικες αρχές. Ο Σπίροφ μιλάει ακατανόητα, λέει οτι δουλεύει στην Ελλάδα απο το έτος 1989. Δούλευε οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένου βοσκού κοντά στην πόλη της Δράμας.

Ο Βούλγαρος δεν είναι σε θέση να εξηγήσει καλά πως ακριβώς έσπασε το πόδι του, δόντια σχεδόν δεν έχει. Δεν είναι σαφές πως κατέληξε σε αυτήν την κατάσταση.

Το περιστατικό με τον 55χρονο Κώστα Σπίροφ είναι σχεδόν το ίδιο με τον Kadir Mehmed τον οποίο μας επέστρεψαν οι Ελληνικές αρχές στο ίδιο σταθμό στις 3 Αυγούστου του έτους 2011.