7 Μαΐ 2012

Συνεργασία και αποφασιστική παρουσία για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας

Το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών εκφράζει ξεκάθαρα το μήνυμα του Ελληνικού λαού και είναι απόλυτα σεβαστό . Ένα μήνυμα απογοήτευσης και οργής για όσα μας κούρασαν και δοκίμασαν την υπομονή μας. Ένα μήνυμα που ωστόσο οδηγεί την χώρα σε πολιτικές και οικονομικές περιπέτειες.


Προσωπικά , ξεκινώντας αυτή την πολιτική διαδρομή δεσμεύτηκα να παραμείνω πιστή  σε αυτά που όλοι εσείς βλέπετε στο πρόσωπό μου. 

Νοιώθω λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια όλους όσους τόλμησαν να απεμπλακούν από την δύνη της οργής που διακατέχει όλους μας για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και αποφάσισαν με πολιτική ωριμότητα, στρέφοντας την δυναμική της ψήφου τους στην Νέα Δημοκρατία , καθιστώντας την έτσι  μοναδικό πυλώνα πολιτικής σταθερότητας στην χώρα.

Είμαι απεριόριστα ευγνώμων σε όσους αγκάλιασαν την παρουσία μου, εμπιστεύτηκαν την Νέα Δημοκρατία  , σε μία τόσο δύσκολη και  καθοριστική στιγμή για την πορεία του τόπου και   της χώρας μας .

Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω την ΝΟ.Δ.Ε  Δράμας η οποία παρά το γεγονός ότι κατέστη αποδέκτης στοχευμένων συμπεριφορών σκοπιμότητας  ,προσέφερε τα δέοντα στην οργάνωση του πολιτικού αγώνα όλων μας  , περιφρουρώντας και διασφαλίζοντας το πολιτικό επίπεδο  .

Περισσότερο από ποτέ σήμερα χρειαζόμαστε ανθρώπους έντιμους και μακριά από την αδυσώπητη πολιτική  πρακτική-προσέγγιση  του χθες.

Περισσότερο από ποτέ σήμερα χρειαζόμαστε ανθρώπους με όραμα , με εξαγνισμένη ,από κάθε είδους αγκυλώσεις,  διάθεση για προσφορά.

Για τους λόγους αυτούς,  απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα ενότητας , συνεργασίας και αποφασιστικής παρουσίας για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας .


Νικολέτα Τσέπελη

Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας
Υπεύθυνη Τμήματος Γυναικών ΝΟΔΕ Δράμας
Δικηγόρος