4 Μαΐ 2012

Η παράταξή μας έχει ιδέες, έχει αξίες και πάνω από όλα έχει ψυχή και συναίσθηση ευθύνης

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;

Στις 6 Μαΐου η ψήφος μας πρέπει να είναι ψήφος Ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για όλους
Οι ώρες για τον τόπο είναι ιστορικές. Οι Έλληνες αποφασίζουμε για την οικογένειά μας, το μέλλον των παιδιών μας. 


Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου ορθώνεται απέναντί μας αποκρυσταλλωμένο σήμερα περισσότερο παρά ποτέ το δίλημμα σταθερότητα και συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας ή οριστική κατάρρευση. Η ιστορία μας καλεί να διαλέξουμε έναν από τους τρεις δρόμους που βρίσκονται μπροστά μας: 

Ο πρώτος είναι ο καταστροφικός και ανάλγητος δρόμος που ακολούθησε την τελευταία διετία το ΠΑΣΟΚ. Βιώνουμε σε κάθε έκφανση της ζωής μας τα αποτελέσματά αυτής της πολιτικής καθημερινά. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν συνεχιστεί η πολιτική της ύφεσης, θα βουλιάξουμε ακόμη περισσότερο. Τα παραδέχονται εξάλλου και παλιοί υποστηρικτές καθώς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 

Η δεύτερη επιλογή είναι αυτή του ακραιφνούς λαϊκισμού, στον οποίον ποντάρουν μικρότερα κόμματα, δεξιά και αριστερά. Το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου ακούγεται και σήμερα από άλλα στόματα με άλλα λόγια. Αντιλήψεις και νοοτροπίες που, φοβάμαι πως αν γίνουν –έστω και για λίγο- πιστευτές, θα δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα στην πατρίδα μας. Η ιστορία μας δείχνει πως τα άκρα δεν έδωσαν ποτέ λύσεις. Το αντίθετο μάλλον, πρόσθεσαν προβλήματα και επιβάρυναν την πατρίδα. Όσο γρήγορα οι ακραίες αντιλήψεις, που χρησιμοποιούν το θυμικό του Έλληνα, αναδύονται προς την κορυφή, τόσο πιο γρήγορα καταρρέουν ή εξαφανίζονται. Παρόλα αυτά, αφήνουν πίσω τους καταστρεπτικά για τον τόπο και την καθημερινότητά μας αποτελέσματα. Αυτό με προβληματίζει βαθιά. 

Και αυτό θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγουμε. Η υπογραφή της δεύτερης σύμβασης από τη Νέα Δημοκρατία υπήρξε, δυστυχώς, αναγκαία καθώς το ΠΑΣΟΚ από τη μια είχε ήδη δεσμεύσει τη χώρα με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και από την άλλη δεν φρόντισε να διασφαλίσει με την πολιτική του να έχει η πατρίδα πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό. Συνεπώς, κινδυνεύαμε να μην έχουμε χρήματα για τα βασικά του κράτους (μισθούς, συντάξεις). Όσοι λένε ότι υπάρχει άλλος τρόπος πρέπει να μας πουν  ποιος είναι, αλλιώς  παραποιούν  την αλήθεια και ο λαός το  έχει πληρώσει πολύ ακριβά μέχρι σήμερα. Η πορεία του τόπου είναι ακόμη αναστρέψιμη και είναι κρίμα να παραδώσουμε με την ψήφο μας τη χώρα στην ακυβερνησία.

Υπάρχει και τρίτος δρόμος, ο δρόμος της ευθύνης και της κοινής λογικής. Είναι ο δρόμος που επιδιώκει να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία. Προχωράμε με αλήθεια. Συμφωνούμε στο στόχο, διαφοροποιούμαστε στη μέθοδο. Μπορούμε διαφορετικά και θα τα καταφέρουμε. Η νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα και τολμά και το παρουσιάζει. Δε φοβάται τις δεσμεύσεις, γιατί μπορεί να τις υλοποιήσει. Δεν αναζητά τη συγκυβέρνηση, γιατί πιστεύει στις δυνάμεις της. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη που μπορεί να προσφέρει λύσεις. 

Η παράταξή μας έχει ιδέες, έχει αξίες και πάνω από όλα έχει ψυχή και συναίσθηση ευθύνης!!! Χρειάζεται μια καθαρή λαϊκή εντολή! Ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή Κυβέρνηση. Ο τόπος δεν αντέχει συνθήκες «κινούμενης άμμου» στις 7 Μαΐου. Όσο μεγαλύτερη δύναμη μπορεί να συγκεντρώσει η Νέα Δημοκρατία τόσο καλύτερο θα είναι για την πατρίδα μας. Αυτό θα δώσει τη δύναμη στη Νέα Δημοκρατία να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας με ξεκάθαρους όρους και προϋποθέσεις, ώστε να τροποποιήσει την ακολουθούμενη πολιτική και να εφαρμόσει μια πολιτική που θα στηρίζεται στα ισοδύναμα μέτρα. Υπάρχει δρόμος ανάκαμψης, υπάρχει ελπίδα. 

Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι η διασφάλιση του μέλλοντος της πατρίδας και των παιδιών μας και η έξοδος της χώρας από την κρίση. Η πορεία δύσκολη και ο δρόμος ανηφορικός. Χρειάζεται όσο ποτέ ειλικρίνεια, σύνεση, ισχυρή Κυβέρνηση. Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα. Ψηφίζουμε θετικά για την πατρίδα μας. Στις 6 Μαΐου η ψήφος μας πρέπει να είναι ψήφος Ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Γι’ αυτό:

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ


1 ΣΧΟΛΙΑ:

+/- είπε...

+ Επικοινωνιακά η φωτογραφία είναι καλή
- Αρκεί ο αντιπρόεδρος να μη σου τραβάει τ΄αυτί