20 Απρ 2012

Βόμβα Αργύρη Πατακάκη - Κατεβαίνω ως Ανεξάρτητος πλέον Υποψήφιος Βουλευτής Δράμας

Για ακόμα μια φορά παλαιοκομματικές πρακτικές και αποκομμένοι από τα πραγματικά δεδομένα και την τοπική κοινωνία κομματικοί μηχανισμοί, αποφάσισαν εξ ονόματος του Δραμινού λαού. Δεν μπορεί τα κομματικά όργανα να ακυρώνουν την πορεία και τα έργα κανενός. Δεν μπορεί να παίζουν με τους ανθρώπους, τις αξίες και την αξιοπρέπεια τους.


Ο υπεύθυνος μηχανισμός της ΝΔ κεντρικά, έδειξε πρωτοφανή επιπολαιότητα αλλάζοντας το ψηφοδέλτιο της Δράμας, μέσα σε διάστημα μερικών ωρών! Οι εξωθεσμικές παρεμβάσεις και οι εκβιασμοί, κατάφεραν να διαμορφώσουν το ψηφοδέλτιο, στα μέτρα συγκεκριμένων παραγόντων.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν! Δεν θα υποκύψω σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν μπορώ να ενστερνιστώ τέτοιου είδους πρακτικές. Δεν υποκύπτω σε πιέσεις και σε συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Το έργο και η πορεία μου, δεν μου το επιτρέπουν. Κάποιοι ακόμα έχουμε αξιοπρέπεια.

Η στήριξη του κόσμου είναι συγκινητική! Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου, ως Ανεξάρτητος πλέον Υποψήφιος Βουλευτής Δράμας. Θέτω λοιπόν την υποψηφιότητα μου, στην κρίση του Δραμινού λαού!

Από σήμερα, ξεκινάμε δυνατά τον αγώνα μας, ενωμένοι, για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την Δράμα! 

Σε αυτές τις εκλογές, όλοι οφείλουμε να συμμετέχουμε, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επιλογή μας. 

Έχουμε ευθύνη, να επιλέξουμε ανθρώπους ικανούς και άξιους για τον τόπο μας! 

Σας καλώ λοιπόν να αγωνιστούμε όλοι μαζί.

Με εκτίμηση,
Αργύρης Πατακάκης
Ανεξάρτητος Υποψήφιος Βουλευτής Δράμας

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά με την ενέργειά σου αυτή το χάνεις.