17 Απρ 2012

Νικολέτα Τσέπελη : Ζητώ την στήριξή σας για μία πολιτική ευθύνης, συνέπειας, αλήθειας

Στην τόσο δύσκολη, από κάθε άποψη χρονική συγκυρία που διανύουμε , έχουμε όλοι μας την μοναδική ευκαιρία να απαγκιστρωθούμε από τα στοιχεία εκείνα , που μας οδήγησαν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Να απαγκιστρωθούμε από συμπεριφορές , που μας απογοήτευσαν ,που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη μας , που ήταν κατώτερες των περιστάσεων και των απαιτήσεων του τόπου.


Πριν από μερικά χρόνια , πήρα μία καθοριστική απόφαση. Να δηλώνω ένα δυναμικό πολιτικό παρόν , ακόμη και σε δύσκολες και πονηρές συγκυρίες , ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται ένα δυσανάλογο προσωπικό κόστος ή σύγκρουση με νοσηρούς μηχανισμούς .

Όμως , όταν καταθέτεις την αληθινή σου διάθεση για προσφορά , θεωρώ ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, , οφείλουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει με όρεξη , με δημιουργικότητα , με προτάσεις, με εντιμότητα , με αφοσίωση και δουλειά , να συμβάλλουμε στην αναπτυξιακή εξέλιξη του τόπου. Εξέλιξη ,που όχι μόνο είναι επιθυμητή αλλά και απολύτως αναγκαία για όλους μας προκειμένου να ξεφύγουμε από την κρίση .

Σε αυτήν λοιπόν την διαδικασία εξέλιξης δηλώνω πολιτικό παρόν, γεγονός που υποδηλώνει και η υποψηφιότητά μου με την Νέα Δημοκρατία και ζητώ την στήριξή σας για μία νέα πολιτική ,μία πολιτική ευθύνης , συνέπειας ,αλήθειας. Μία πολιτική, όπου τα αυτονόητα θα πάψουν να αποτελούν αντικείμενο διεκδίκησης .

Σε δύσκολους καιρούς , είναι η ανάγκη μας για το καλύτερο, που μας φωτίζει τον δρόμο. Είναι οι διαχρονικές αξίες, που μας κρατούν . Είναι η δύναμη όλων μας , που καθορίζει τον προορισμό.

Σήμερα , περισσότερο από ποτέ, παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας .
Σήμερα , περισσότερο από ποτέ, διαμορφώνουμε οι ίδιοι τους όρους μας .

Η Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας
Νομού Δράμας
Νικολέτα Τσέπελη
Δικηγόρος

6 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Τρρρρααααατζικκκ!!!!

Ανώνυμος είπε...

εχεις ξεφυγει

Ανώνυμος είπε...

Aνατριχιασα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ποιους θα επιλέξει ο λαός θα το δούμε, το ποιους επέλεξε το Σύστημα το είδαμε.

Ανώνυμος είπε...

το καθε τσοκαρο μας το παιζει σωτηρας και κατεβαινει με το κομμα του μνημονιου και της διαπλοκης. πισσα και πουπουλα

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και ο Σαλβαντόρ Νταλί :"Μην την φοβάσαι την τελειότητα!Ποτέ δεν θα την αποκτήσεις!"