9 Απρ 2012

Ασφαλτόστρωση εισόδου Κάτω Νευροκοπίου

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της εισόδου του Κ. Νευροκοπίου, που εκτελούνται με ευθύνη της ΠΕ Δράμας, επιθεώρησε την Παρασκευή 6 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Νίκο Λαλισσίδη.


Ο κ. Ξανθόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και από τη γρήγορη ανταπόκριση των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί στο οδόστρωμα.

Στις δηλώσεις μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: «Ο βαρύς χειμώνας και η παρατεταμένη παγωνιά δημιούργησαν σημαντικά προβλήματα στους ασφαλτοτάπητες των εθνικών και επαρχιακών δικτύων. Ειδικά στο τμήμα της εθνικής οδού Δράμας – Κ. Νευροκοπίου – Εξοχής που ξεκινά από τη διασταύρωση του Οχυρού και φτάνει μέχρι τα σύνορα τα προβλήματα ήταν πολύ έντονα. 

Με την εργολαβία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αντιμετωπίζουμε άμεσα ένα τμήμα του προβλήματος, ενώ με έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί προς δημοπράτηση –προϋπολογισμού περίπου 1.000.000€- θα ασφαλτοστρωθούν και άλλα τμήματα της οδού».
           

            Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας