14 Απρ 2012

Πώς να διακοσμήσετε το πασχαλινό σας τραπέζι!



Οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει για το πασχαλινό τραπέζι! Πώς, όμως, θα το διακοσμήσετε για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Δείτε εδώ ιδέες διακόσμησης για την ημέρα του Πάσχα, οι οποίες είναι εύκολες, οικονομικές, και κυρίως πρωτότυπες!






Η μονόχρωμη διακόσμηση χαρίζει αρμονία και οι “φωλιές”/καλάθια από χόρτο δίνουν μία υπέροχη λιτότητα! Κομψό και πανέμορφο!






Ένα ανοιξιάτικο σκηνικό στο τραπέζι σας! Προσθέστε πεταλούδες πάνω στα λουλούδια και στα αυγά και γεμίστε βαζάκια με πολύχρωμες καραμέλες! Πολύ ρομαντικό!






Μία πιατέλα δύο επιπέδων γίνεται το επίκεντρο του πασχαλινού σας τραπεζιού, με τις εύκολες φωλιές και τα πασχαλινά αυγά να δίνουν μία εντυπωσιακή εικόνα!






Ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε χρώμα σε ένα λευκό τραπεζομάντιλο είναι να προσθέσετε μερικές κορδέλες κατά μήκος. Εκπληκτικό!






Όταν τα αυγά έχουν το δικό τους μοτίβο, ένα απλό τραπεζομάντιλο και μία λουλουδάτη χαρτοπετσέτα αρκούν για να φέρουν το Πάσχα στο τραπέζι σας! Απλό και όμορφο!






Μια καινούργια και φρέσκια διακοσμητική ιδέα είναι να τοποθετήσετε τα πασχαλινά αυγά σε διάφανα βάζα στο τραπέζι σας.






Δώστε βάση στις λεπτομέρειες! Μπορείτε να προσθέσετε στις λευκές χαρτοπετσέτες των καλεσμένων ένα ραπανάκι, δένοντάς το με σπάγγο ή να δώσετε σχήμα κουνελιού!










Καλό Πάσχα!
http://drama-tika.blogspot.com