6 Μαρ 2012

Δημήτρης Κυριαζίδης : Συνάντηση με Αβραμόπουλο για τα θέματα των ενστόλων

Σειρά επαφών είχε ο πολιτευτής και τέως πρόεδρος των Αστυνομικών της χώρας κ. Δημήτρης ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ. Πιο συγκεκριμένα:

1. Της 1ης Μαρτίου και ώρα 18:00 συναντήθηκε στο Υπουργείο Άμυνας με τον Υπουργό Άμυνας κ. Δημήτρη ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. Κατά την συνάντηση συζητήθηκε το επίκαιρο ζήτημα που απασχολεί το ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού Ξηράς σε ό,τι αφορά την οικονομική ταμειακή δυσχέρεια που αντιμετωπίζει το Μετοχικό Ταμείο Στρατού, χωρίς γι’ αυτό να ευθύνονται οι μέτοχοι του (Αστυνομικοί - Στρατιωτικοί).


Κατά την συνάντηση που ήταν παρόντες και ο νυν πρόεδρος των Αστυνομικών της χώρας  κ. Χρήστος ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ως και ο σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας για στρατιωτικά θέματα Συνταγματάρχης κ. Κωνσταντίνος ΜΑΣΟΥΡΑΣ. Ο Υπουργός Άμυνας κατά την συνάντηση αυτή έκανε γνωστό ότι για το αναφερόμενο θέμα ήδη έχει προωθήσει νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία το Μ.Τ.Σ. ενισχύεται για τις ανάγκες του με τριάντα εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος αποφασίσθηκε όπως στο αμέσως προσεχές διάστημα να υπάρξει συνάντηση για μια αναλυτικότερη συζήτηση για τα εκκρεμή κοινά ζητήματα των δύο Σωμάτων.

2. Σήμερα (6 Μαρτίου) και ώρα 11:00 ο κ. Δημήτρης ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ συναντήθηκε με την Διοίκηση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Δράμας.

Κατά την συνάντηση αυτή και επίσκεψη στους χώρους εργασίας, διαμονής και σίτισης των παιδιών, ενημερώθηκε λεπτομερώς για την όλη λειτουργία του κέντρου.

Κύριο και σοβαρότερο σημείο που πρέπει να τύχει αντιμετώπισης και αρωγής των θεσμικών εκπροσώπων του Νομού είναι η διασφάλιση των παιδιών αυτών μετά την έξοδο από το κέντρο, γεγονός που συνοδεύεται κύρια από τη επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τούτο βεβαίως αποτελεί και δέσμευση του κ. Δημήτρη ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ σε ό,τι αφορά την υλοποίηση ενός τέτοιου κοινωνικού μέτρου, γεγονός που εμπεριέχεται βεβαίως στο καταρτισθέν κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.