6 Μαρ 2012

Χρήστος Αηδόνης : Καταφέραμε να εντάξουμε τους Δραμινούς δ.υ. ως δικαιούχους παραμεθορίου

«Ψηφίζεται σήμερα η καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου για τους Δημοσίους Υπαλλήλους της Δράμας»

Από σήμερα τίθεται σε ισχύ, μετά από την ψήφισή του στη Βουλή, η τροπολογία που χαρακτηρίζει το Νομό Δράμας ως παραμεθόριο περιοχή και δίνει στους Δραμινούς Δημοσίους Υπαλλήλους τη δυνατότητα να λαμβάνουν στη μισθοδοσία τους το επίδομα παραμεθορίου.


Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, με αφορμή τη σημερινή ψήφισή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από συντονισμένες πολύμηνες προσπάθειες και συνεχή διάλογο με τους αρμόδιους φορείς και τα εμπλεκόμενα υπουργεία, καταφέραμε να εντάξουμε τους δημοσίους υπαλλήλους των Νομών Δράμας και Κιλκίς, ως δικαιούχους για το επίδομα παραμεθορίου.

Η σχετική τροπολογία εμπεριέχεται στο σχεδίου νόμου για το Πειθαρχικό Δίκαιο Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Σε πείσμα των καιρών και με συναίσθηση της παρούσας οικονομικής κατάστασης της χώρας και των περικοπών, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι πρόκειται για μια σπουδαία κατάκτηση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους υπουργούς για τη συνεργασία που είχαμε και για τη στήριξή τους στο τεράστιο αυτό κοινωνικό πρόβλημα.»


Από το γραφείο τύπου
Χρήστου Αηδόνη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας