12 Μαρ 2012

Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι στο ΕΚΑΒ για το εαρινό εξάμηνο – Λήγει σήμερα!


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους ανακοίνωσε το ΕΚΑΒ για το εαρινό εξάμηνο 2012, το οποίο ξεκινά στις αρχές Απριλίου και ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουλίου 2012. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά έως την Δευτέρα, 12 Μαρτίου.

 Εκπαιδευτές

Οι Εκπαιδευτές που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι και θα καλύψουν εκπαιδευτικές ανάγκες της ειδικότητας «Διασώστη - Πληρώματος Ασθενοφόρου» στα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, στα Τμήματα Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου, Χανίων, Λάρισας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Βόλου και Ρόδου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν Ιατροί, Νοσηλευτές, Πληρώματα Ασθενοφόρων - Διασώστες και Επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι κρίνονται κατάλληλοι για την εκπαίδευση Διασωστών σε διάφορες ενότητες κατάρτισης (τηλεϊατρικής, συστημάτων επικοινωνίας κλπ.), καθώς και καθηγητές Αγγλικών κατηγορίας ΠΕ ή επιπέδου Proficiency, και καθηγητές Πληροφορικής.

Εκπαιδευόμενοι

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στα ΙΕΚ του ΕΚΑΒ ως «Διασώστες - Πληρώματα Ασθενοφόρου» και να εισαχθούν στο Α΄ εξάμηνο απευθύνει ο φορέας. Η ειδικότητα θα λειτουργήσει στα ΙΕΚ Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν, μεταξύ άλλων, επαγγελματική άδεια οδήγησης κατηγορίας Γ' και απολυτήριο τίτλο σπουδών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η υποβολή αιτήσεων για όλους τους ενδιαφερόμενους θα διαρκέσει έως και τις 12 Μαρτίου και πραγματοποιείται στα κατά τόπους ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, αυτοπροσώπως ή από άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδρομικώς δεν θα γίνονται δεκτές.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνο 213 2143139, 2143137 για την Αθήνα και 2313 326655 και 326657 για τη Θεσσαλονίκη.

ΕΘΝΟΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ 10/3/2012