12 Μαρ 2012

Εποχικές προσλήψεις στη Δράμα



Δέκα ανέργους θα προσλάβει ο Δήμος Δράμας και άλλες δύο  θέσεις εργασίας θα καλυφθούν στη Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΚΠΟΤΑ) Δράμας.





Δήμος Δράμας

Ο Δήμος Δράμας θα προσλάβει έξι εργαζόμενους ΥΕ και τέσσερις ΔΕ, οι οποίοι θα εργαστούν σε τοπικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επιχορήγηση επιχειρήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-64 ετών σε νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης».

Οι ωφελούμενοι που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα πρέπει να είναι πρώην εργαζόμενοι ηλικίας 55-64 ετών, που έχει καταγγελθεί η σύμβασή τους από τη 15η Ιουλίου 2010 και μετά, καθώς και μακροχρόνια άνεργοι, που να έχουν συμπληρώσει το 55ο και το 64ο έτος της ηλικίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, όπου θα διαπιστώνεται αν ανήκουν στους ωφελούμενους, οπότε και θα τους χορηγείται συστατικό σημείωμα για τη θέση εργασίας.

Πολιτιστική Επιχείρηση Δράμας

Δύο θέσεις εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ για τη Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΚΠΟΤΑ) Δράμας. Ο φορέας θα προσλάβει έναν Γυμναστή Πανεπιστημιακής και έναν Διαμεσολαβητή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα προσληφθούν με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας δώδεκα μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 25210 48304.

ΕΘΝΟΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ 10/3/2012