10 Μαρ 2012

Επιμελητήριο Δράμας : Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ »
 
Το Επιμελητήριο Δράμας μαζί με το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας  και τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης του Προγράμματος ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ σας ενημερώνει για:

 
Α.   την παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στο   Πρόγραμμα «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών. Μετακινούμε την Ελλάδα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα»  και των ΠΕΠ  των πέντε Περιφερειών Μεταβατικής Στήριξης του ΕΣΠΑ 2007-2013, έως και την 24:00 (24:00μμ) ώρα της 2ης Απριλίου 2012 (02-04-2012).

Β.   την τροποποίηση του Οδηγού του Προγράμματος και τα παραρτήματα αυτού. Το αναλυτικό κείμενο της απόφασης τροποποίησης του Οδηγού του Προγράμματος καθώς επίσης και όλα τα έντυπα της πρόσκλησης αναρτώνται στις ιστοσελίδες της ΕΥΔ ΕΠΑΕ http://www.antagonistikotita.gr, του ΕΣΠΑ www.espa.gr του ΕΦΕΠΑΕ www.efepae.gr και του ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ www.desm-os.gr.
 
Για αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους κατά τόπους εταίρους του ΕΦΕΠΑΕ καθώς επίσης και στο Επιμελητήριο Δράμας στο τηλέφωνο 2521055160.

Για το Επιμελητήριο Δράμας
Ο Πρόεδρος 
Στέφανος Α. Γεωργιάδης