5 Φεβ 2012

Preview: Αστέρας Τρίπολης-Δόξα Δράμας


 
Πριν από δέκα ημέρες η Δόξα Δράμας πανηγύρισε το μοναδικό εφετινό της τρίποντο με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Τώρα η έδρα μεταφέρεται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με τους γηπεδούχους να αναζητούν το 3ο συνεχόμενο τρίποντο τους.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο ο Σάκης Τσιώλης υπολογίζει και πάλι τον Αργυρόπουλο, ωστόσο επέλεξε να δηλώσει τιμωρημένο τον Πουλίδο, ώστε να τον έχει στα επόμενα παιχνίδια.

Η αποστολή του Αστέρα: Χακόμπο, Στεφανάκος, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ράγιος, Έγκον, Χούλι,  Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν βελτιώσει την εικόνα τους, αλλά και πάλι αδυνατούν να σκοράρουν, οπότε το έργο τους γίνεται αυτομάτως δύσκολο. Επιθυμία τους είναι να διπλασιάσουν τις εφετινές τους νίκες επί των Αρκάδων με τον Μάκη Κατσαβάκη να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Κατσικογιάννη.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας: Σερέμετ, Ρόκα, Βέρτζο, Τριποτσέρης, Μπριλάκης, Γελαδάρης, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Σοϊλέδης, Παπαδόπουλος, Γκαρακλίδης, Βάντερσον, Ουέλινγκτον, Λεάντρο, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης

Πηγή: contra.gr