7 Φεβ 2012

Καρναβάλι Ξάνθης 2012 (Β’ μέρος) - Πληρώματα και Στολές (φωτογραφίες)


Ποιοι θα μπορούσαν να αποτελέσουν το Τσίρκο της Ελλάδας;

Σήμερα στο Β΄ μέρος του αφιερώματος για το Καρναβάλι της Ξάνθης 2012 θα παρελάσουν οι στολές των συλλόγων: Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Βίστωνες, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Γέφυρα, Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Κατασκηνωτές. (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)

Το τελικό αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!


Είστε έτοιμοι; Ξεκινάμε!

Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Βίστωνες
Στολή: Η Στρουμφίτα και η παρέα της στο ΤΣΙΡΚΟΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της Ξάνθης

Η Στρουμφίτα, το στρουμφάκι, ο Μπαρμπαστρούμφ και το τσίρκο! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)





Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Γέφυρα
Στολή: Παπαδήμ(ι)οι & Ευρωκαταδικασμένοι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φοιτητών της πόλης σατιρίζει τα μνημόνια, τα ελείμματα, τους σατανικούς αντιπροέδρους και τους κεντρικούς τραπεζίτες. Το ευρώ σέρνεται σαν καταδίκη, μπαλτάς στα χέρια ενός δήμιου που τον κραδαίνει απειλητικά πάνω από τα κεφάλια μας. Κι εμείς το διασκεδάζουμε! Παπαδήμιος και ευρωκαταδικασμένος! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)






Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης: Κατασκηνωτές
Στολή: Angry Birds (Αγανακτισμένα Πουλιά)

Η κατάσταση στο τσίρκο «Η Ελλάς» είναι περισσότερο από δραματική. Περικοπές μισθών στα λιοντάρια, οι ελέφαντες τέθηκαν εκτός της λίστας βαρέων ενσήμων ενώ οι πίθηκοι μπήκαν και αυτοί σε καθεστώς τετράωρης απασχόλησης. Από την άλλη, τίγρεις και ζέβρες πληρώνουν ετήσια έκτακτη εισφορά ανάλογα με το πλήθος των κηλίδων που φέρει η γούνα τους. Οι ρέγγες ήδη μας κλαίνε ενώ φτάσαμε σε σημείο να αγανακτίσουμε ακόμα και τα πουλιά...
Τα πουλιά φόρτωσαν… Τα πουλιά τα πήραν… Τα πουλιά είναι angry… Τα πουλιά είναι very angry… Είναι τα Αγανακτισμένα Πουλιά (Angry Birds) και σας περιμένουν να παρελάσετε μαζί! (ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)








(ενημέρωση www.drama-tika.blogspot.com)


Καρναβάλι Ξάνθης 2012, dramatika.blogspot.com