19 Ιαν 2012

Ηλεκτρονικές αιτήσεις εξαίρεσης από το χαράτσι της ΔΕΗ

Η Δημοτική μας Παράταξη θέλοντας να βοηθήσει τους συνδημότες μας που διαβιούν υπό μειονεκτικές κοινωνικές συνθήκες σε συνέχεια των δράσεων που ανέλαβε σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Δράμας, το Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας, την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, τη συλλογικότητα της Πλατείας και τους λοιπούς φορείς του...


...Νομού μας, την Παρασκευή 20/1/2012, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του ΙΚΑ που την ημέρα αυτή λαμβάνουν τη σύνταξή τους, φίλοι της παράταξης θα βρίσκονται στο καφέ που βρίσκεται δίπλα στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Κήπου για να συμπληρώνουν τις ηλεκτρονικές αιτήσεις εξαίρεσης από το Ενιαίο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), γνωστό ως «χαράτσι της ΔΕΗ».

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμπλήρωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων και που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι συνδημότες μας είναι τα εξής:

1. Τα Ε1 οικονομικού έτους 2010 και 2011 (χρήσεις 2009 & 2010). Προσοχή όχι τα εκκαθαριστικά αλλά τις φορολογικές δηλώσεις.
2. Τον λογαριασμό της ΔΕΗ του ακινήτου που κατοικούν και για το οποίο ζητούν την εξαίρεση από το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.
3. Το έντυπο του ΕΤΑΚ 2008 ή αντίγραφο του συμβολαίου κτήσης του ακινήτου σε περίπτωση κτήσης του μετά το 2008.

Επιπλέον:

4. Οι άνεργοι: Βεβαίωση από ΟΑΕΔ για το διάστημα ανεργίας ή την κάρτα ανεργίας
5. Τα άτομα με αναπηρία: Βεβαίωση από Α/βάθμια Υγειονομική ή άλλη αντίστοιχη επιτροπή που να αναγράφει το ποσοστό αναπηρίας τους.