16 Ιαν 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥ Beton Arme' & ΣΙΑ, 14 & 15.01.2012

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν αρκετά καλό από πλευράς στοιχηματισμού..... Όσοι ακολουθήσατε τις προτάσεις μας φαντάζομαι βγήκατε κερδισμένοι.....
Τρεις παίκτες είχαν εξαιρετική απόδοση για την οποία σας είχαμε προειδοποιήσει......

Αναλυτικότερα:

Οι πέντε βασικές μας προβλεψεις που προτείναμε για σύστημα 3-4-5 μας δικαίωσε εν μέρη καθώς αν μας ακολουθήσατε δεν βγήκατε χαμένοι!!!!! Μας πρόδωσε το Χ που περιμέναμε από την ΛΥΩΝ και η έκπληξη της ΣΟΣΙΕΔΑΔ...


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 3-4-5 ΕΔΩ....



ΙΤΑΛΟΣ: Αν ο Τάτος δεν έχανε το πλασέ από την μικρή περιοχή και ο Μήτρογλου ήξερε κοντρόλ θα είχε το απόλυτο ποσοστό τώρα. Καταπληκτικό το κουπόνι του, όλα του τα ματς υψηλών αποδόσεων, 3άδα χορταστική! Τα Ιταλικά ματσάκια τα έχει για πρωινό! Το λέει και το όνομά του! Είχε 7/8, ποσοστό 87,5% και 3/3 η 3άδα του. 

ΑΓΓΛΟΣ: Σχεδόν άριστος ο Άγγλος, έπαιξε εξαιρετικό  κουπόνι και έχασε στο νήμα τον τίτλο του καλύτερου από τον Ιταλό! Το είπε μάλιστα ότι το ένιωθε πως είχε παίξει πολύ καλό κουπόνι. Έπιασε την 3άδα! Την Αγγλία την ξέρει πιo καλά και από τον Sir Alex Feruson!!!Είχε 7/10, ποσοστό 70% και 3/3 η 3άδα του.

ΛΟΓΙΣΤΗΣ:  Ο ρέκορντμαν!!! "Είδε" το διπλό της ΛΕΤΣΕ που πλήρωνε 6,20!!!!!!! Να είσαι καλά κ. Κόσμι, δε θα σε ξεχάσει ποτέ! Η έκτη αίσθηση αυτού του παίκτη είναι πραγματικά εντυπωσιακή! Είχε 7/10,  ποσοστό 70% και 3/3 η 3άδα του.

ΤΡΙΑΔΑΣ: Καλό ξεκίνημα για τον Τριάδα! Βρέθηκε πολύ κοντά στο απόλυτο, αφού η Μπλακπουλ χάλασε τον άσσο και ισοφάρισε το 2-0 στα τελευταία λεπτά! Είχε 2/3, ποσοστό 66,6% και 2/3 η 3άδα του.


ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Την προσεκτική 3άδα του χάλασε από την Α.Ε.Κ. Δεν του έκατσαν και τα Χνάρια, δε θέλει και πολύ. Ελπίζω πως είναι απλά ένα δυσάρεστο διάλειμμα και τον περιμένω στη συνέχεια γιατί τον πιστεύω!!!! Είχε 2/5, ποσοστό 40% και 2/3 η 3άδα του!

ΝΗΣΙΩΤΗΣ: Την πάτησε από την Ξάνθη που συνεχίζει το αήττητο και υποτίμησε τον θεό του πολέμου! Είχε 3/6, ποσοστό 50% και 1/3 η 3άδα του!

RISKY: Έτσι είναι ο Risky! Οι αποδόσεις του αλλάζουν από σ/κ σε σ/κ, όπως η διάθεσή του! Δεν τον υποτιμάμε όμως!!!! Έπιασε δυο πολύ καλά Χ από το Ελληνικό πρωτάθλημα.... Στο επόμενο κουπόνι του, μπορεί να ξανασπάσει το τέντεξ! Είχε 3/10, ποσοστό 30% και 0/3 η 3άδα του!

ΕΚΔΟΤΗΣ: 
Πήγε για την σίγουρη τριάδα αλλά στον τζόγο σίγουρα δεν υπάρχουν!!!. Είχε 1/3,  ποσοστό 33% και 1/3 η 3άδα του.


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

No comments????????