20 Δεκ 2011

Δόξα Δράμας : Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Χωρίς τους γνωστούς τραυματίες Ψυχογιό, Μπριλάκη, Κάπελ και Στεργιανό θα αντιμετωπίσει η Δόξα Δράμας την Καλλιθέα την ερχόμενη Τετάρτη (21/12) για τη Δ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε και τους «εκλεκτούς» της αποστολής που θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τους «κυανόλευκους» στο «Ελ Πάσο» (περσινή έδρα της Δόξας Δράμας στα play off της Football League).


Την αποστολή έτσι απαρτίζουν οι: Σέρεμετ, Θεοδωρόπουλος, Τριποτσέρης, Λεάντρο, Νιάρος, Ρούτσης, Βάντερσον, Λίμα, Αραβίδης, Τοπούζης, Κανακούδης, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Σοϊλέδης, Έρος, Κουμπρόγλου, Αγγελούδης.
………………………………………………………………………………........................

Στην Δράμα έχουν ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ένας από τους μεγάλους στόχους του Μάκη Κατσαβάκη είναι ο Χάρης Παππάς, τον οποίο προσπαθεί μέσα από τη γνωριμία που έχει με τον παίκτη, να τον πείσει να μετακινηθεί στην Δόξα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ στον Παναιτωλικό και από το καλοκαίρι στο Αγρίνιο γίνονται προσπάθειες για να λύσουν το συμβόλαιό του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Ο Κατσαβάκης γνωρίζει τον Παππά από την κοινή τους θητεία στον Απόλλωνα Καλαμαριάς την περίοδο 2005-2006 και θεωρεί ότι με την παρουσία του μπορεί να βοηθήσει τους «μαυραετούς» στην προσπάθεια που θα κάνουν για παραμονή στην Super League.

Νέα και Ειδήσεις της Δόξας Δράμας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: www.onsports.gr