31 Δεκ 2011

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω πρόσωπα και πολιτικές που δεν μας δίνουν προοπτική

Συμπολίτες, συμπολίτισσες,

Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες για όλους. Η απογοήτευση συνυπάρχει με την αμφιβολία για το μέλλον. Το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάμε, αλλά και το μέλλον της χώρας και της περιοχής μας. Η ευθύνη πολιτικών και πολιτών, για τον τρόπο που πολιτεύονται, δρουν και  επιλέγουν πρόσωπα και πολιτικές είναι μεγάλη αν και δεν «μοιράζεται»  το ίδιο στους μεν και τους δε.


Το 2012 απαιτεί να είμαστε όλοι πιο υπεύθυνοι, βάζοντας το ευρύτερο  συμφέρον πάνω απ’ όλα. Οι  περιστάσεις απαιτούν συνεργασία,
  αποφασιστικότητα και δράση. Είμαστε σε εποχή κρίσιμη για το έθνος και  το αύριο της χώρας. Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα  καταφέρουμε. Όχι μόνο να βγούμε από την κρίση, αλλά και να βγούμε πολύ  καλύτεροι, σε μια οικονομία εύρωστη και βιώσιμη, με πίστη στις  δυνατότητες και την ικανότητα των Ελλήνων.
 

Η κρίση μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για την μεγάλη, την  πραγματική αλλαγή: την αλλαγή στις νοοτροπίες, τις αντιλήψεις, τις συνήθειες δεκαετιών. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την δεδομένη, για  να τα αλλάξουμε πραγματικά όλα. Όσα και όσους μας πληγώνουν, όσα και  όσους μας στερούν ένα καλύτερο μέλλον. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω  πρόσωπα και πολιτικές που δεν μας δίνουν προοπτική, δεν έχουν να πουν  τίποτε καινούριο και το μόνο που επιθυμούν είναι η διατήρηση προνομίων  για τους ίδιους και για ομάδες συμφερόντων.

Συμπολίτες, συμπολίτισσες,

Εύχομαι το 2012 να είναι χρονιά δημιουργική και ευτυχισμένη για όλους.  Και να φέρει καλύτερες ημέρες για τη χώρα και την περιοχή μας. Εμείς  οι ίδιοι καθορίζουμε τη μοίρα μας, εμείς οι ίδιοι έχουμε την  μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλή Χρονιά.

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑ.ΣΟ.Κ.