1 Νοε 2011

Δήμος Δράμας : Μειώνουμε τα Δημοτικά τέλη

Με προτεραιότητα την προστασία των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού  και την εξυπηρέτησή τους ο  Δήμος Δράμας είναι αποφασισμένος να βοηθήσει στην σημερινή οικονομικά δύσκολη συγκυρία, που βιώνουν ιδιαίτερα αυτές οι ομάδες.

Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε προχωρά και το πρόγραμμα μείωσης των Δημοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες συνδημοτών μας  που επικυρώθηκε με σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας. 


Η μείωση των Δημοτικών τελών για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες αποτελεί πράξη ευθύνης και αυτονόητο χρέος που απορρέει από την ίδια την φύση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η οποία  έχει καθήκον να βρίσκεται δίπλα στους δημότες.

Έτσι όσοι ήδη έχουν ήδη καταθέσει αίτηση και καταβάλλουν μειωμένα τέλη, θα πρέπει να προσέλθουν στην Κοινωνική Υπηρεσία προκειμένου να καταθέσουν εκ νέου δικαιολογητικά για την πραγματοποίηση της σχετικής επικαιροποίησης μέχρι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011.

Υπενθυμίζεται για μία ακόμη φορά ότι δικαιούχοι σε ποσοστό μείωσης 50% του ενοποιημένου τέλους καθαριότητας – φωτισμού μέσω των τιμολογίων της ΔΕΗ, είναι: οι άποροι, τα ΑμεΑ ή οικογένειες ΑμεΑ με ποσοστό τουλάχιστον 67%  και οι πολύτεκνοι.

Οι δικαιούχοι καταθέτουν τα δικαιολογητικά στο Διοικητήριο-ισόγειο, γραφείο 125.
Περισσότερες πληροφορίες στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας , τηλ. 2521351125 και τηλ/φαξ.2521351130

                       
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ