1 Νοε 2011

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ : Κατηγόρησε και το Ελεγκτικό Συνέδριο το δίδυμο Χαρακίδη-Μλεκάνη

Απεντάξεις και συνεχείς απορρίψεις έργων του Δήμου Δράμας λόγω της ανικανότητας του Χαρακίδη και των συνεργατών του

Μόνο στα λόγια φαίνεται ότι τα καταφέρνουν μέχρι στιγμής ο κ. Χαρακίδης και οι συνεργάτες του όσον αφορά τις εντάξεις και τις χρηματοδοτήσεις έργων που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των δραμινών.


Οι συνεχόμενες απορρίψεις αιτήσεων χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι ένα ακόμη δείγμα της ανικανότητας, της επιπολαιότητας αλλά και της επικινδυνότητας της νέας δημοτικής αρχής. Εκτός κι αν για τις απορρίψεις αυτές ευθύνεται ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης οπότε πρέπει να τον καταγγείλουν.
Εκτός χρηματοδότησης η ανακαίνιση του παλαιού Δημαρχείου,ο δρόμος Δράμα-Μοναστηράκι και η κατασκευή κτιρίου σίτισης απόρων της Ιεράς Μητροπόλεως

Σημαντικά έργα όπως η ανακαίνιση του παλαιού Δημαρχείου και η μετατροπή του σε Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο, η κατασκευή κτιρίου σίτισης απόρων και αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Ιεράς Μητροπόλεως δυστυχώς μένουν εκτός χρηματοδοτήσεων.

Κατασκευές και βελτιώσεις δρόμων όπως Δράμας-Μοναστηρακίου, Μαυροβάτου-Μικροχωρίου, Σιδηρονέρου-Καλλικάρπου, Σιδηρονέρου-Δενδρακίων, παραπέμπονται στις καλένδες και είναι άγνωστο αν και πότε θα πραγματοποιηθούν.

Κατηγόρησε και το Ελεγκτικό Συνέδριο το δίδυμο Χαρακίδη-Μλεκάνη

Με αφορμή μάλιστα τη δεύτερη συνεχόμενη απόρριψη από το Ελεγκτικό Συνέδριο του διετούς προγράμματος δράσης της ΔΕΚΠΟΤΑ, το δίδυμο Χαρακίδη-Μλεκάνη δε δίστασε να κατηγορήσει ευθέως και αυτήν την ίδια την Ανώτατη Δικαστική Αρχή της χώρας για «πρόθεση και υπερβάλλοντα ζήλο». Το ζητούμενο βέβαια είναι να μην υπάρξει πρόβλημα στη λειτουργία της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας, της «Ονειρούπολης», καθώς οι δράσεις της είχαν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν μέσω της ΔΕΚΠΟΤΑ.

Για όλα τα νέα δεδομένα στο Δήμο της Δράμας ο Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξής μας Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ δήλωσε: «oι συνεχόμενες σφαλιάρες που έρχονται από την οδό Ηροδότου στην Κομοτηνή έχουν αρνητική επίπτωση στην ήδη υποβαθμισμένη και ταλαιπωρημένη Δράμα. Όλοι οι δραμινοί θυμούνται τα παχιά λόγια του κ. Χαρακίδη και κάποιων συμβούλων του τόσο εντός του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε δημόσιες τοποθετήσεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ότι είναι «ειδικοί» στα προγράμματα και στις απορροφήσεις κονδυλίων. Αυτό που αποδεικνύεται στην πράξη είναι ότι ειδικεύονται στις καρπαζιές και στις απορρίψεις.

Η Δράμα όμως δε φταίει σε τίποτα. 

Η Δράμα αξίζει τα καλύτερα και δυστυχώς με αυτήν τη δημοτική αρχή δεν τα έχει. 

Η Δράμα δυστυχώς κακόπεσε».