19 Νοε 2011

ΚΑΟΔ: "Να το ευχαριστηθούμε"

Χωρίς άγχος ταξιδεύει ο ΚΑΟΔ στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Δράμας μόνο να κερδίσει έχει από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και ο Γιώργος ΚαλαφατάκηςΕΣΑΚΕ: "Μετά τη νίκη στο ματς με τον Άρη έχουμε λιγότερη πίεση. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος σε μία ιστορική έδρα. Προσπαθήσαμε αυτή τη βδομάδα να βάλουμε στον ρυθμό τον Γκόινς, που αγωνίζεται πρώτη φορά εκτός Αμερικής και θέλει κάποιο χρόνο για να ενσωματωθεί πλήρως.

Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς άγχος και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο".

Ο Θοδωρής Ζάρας από την πλευρά του δήλωσε: "Η νίκη επί του Άρη μας βοήθησε να δουλέψουμε χωρίς άγχος αυτή τη βδομάδα. Ο Πανιώνιος είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα τπου πρωταθλήματος μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι".  μίλησε για την αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του

Του Φώτη Δουκάκη

Νέα και Ειδήσεις του ΚΟΑΔ, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: basketblog.gr