5 Νοε 2011

Επίσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στην ΠΕ Δράμας

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 ο Περιφερειάρχης ΑΜ¬Θ, κ. Α. Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφειάρχη Δράμας, κ. Γ. Ξανθόπουλο, και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας συμμετείχαν σε σύσκεψη με το Δήμαρχο Δράμας και συνεργάτες του για την πορεία των έργων του Δήμου που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ.


Ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως στόχος είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ να γίνει η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα σε απορρόφηση κονδυλίων και εκταμιεύσεις και δεσμεύτηκε πως θα υπάρχει διαρκής επαφή και συνεργασία με κάθε τελικό δικαιούχο, προκειμένου να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή ωρίμανση και ένταξη έργων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας επανέλαβε τη δέσμευση της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας για στενή συνεργασία με κάθε Δήμο της περιοχής και την παροχή κάθε βοήθειας προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της τοπικής ανάπτυξης.

Στο παραπάνω πλαίσιο έχει ήδη προγραμματιστεί επίσκεψη του Περιφεριάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας στο Δήμο Παρανεστίου το πρωί της Δευτέρας 7.11.2011, η οποία περιλαμβάνει σύσκεψη με τη δημοτική αρχή για την πορεία των έργων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ, επίσκεψη στο Φορέα Διαχείρισης Ορεινής Ροδόπης και στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου.

Από το Γραφείο Τύπου
της Περιφέρειακής Ενότητας Δράμας