17 Νοε 2011

Αηδόνης Χρήστος: Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Αηδόνης, με αφορμή την συμπλήρωση 38 χρόνων από την ιστορική επέτειο της εξέγερσης των ηρώων αγωνιστών του Πολυτεχνείου του Νοέμβρη του 1973, απέστειλε το ακόλουθο Μήνυμα:

Διανύουμε σήμερα μια πρωτοφανή πολυσύνθετη παγκόσμια κρίση που διέπει, διαπερνά, μεταβάλει και διαβρώνει ολοταχώς όλους τους τομείς της κοινωνίας μας...

Τριάντα οκτώ χρόνια μετά από την παλλαϊκή εξέγερση με πρωτοπόρα την φοιτητική μας Νεολαία και παρά τις πρωτόγνωρες δυσμενείς ιστορικές συνθήκες και συγκυρίες για τη Χώρα και το Λαός μας, «ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» παραμένει ζωντανό στην μνήμη, στην καρδιά και στην συνείδηση μας.

Μπροστά στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, οι διαχρονικές αξίες και τα μηνύματα της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, για Ειρήνη, Δημοκρατία, Ευημερία και Αλληλεγγύη, εξακολουθούν να μας εμπνέουν, να μας καθοδηγούν και να μας δυναμώνουν στον κοινό ενωτικό αγώνα για την αναμόρφωση και την σωτηρία της Πατρίδας μας.

Στην πολύπλευρη κρίση που διανύουμε, μακριά από συναισθηματισμούς ιδεοληψίες και περιχαρακώσεις έχουμε χρέος να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ, στη μεγάλη και συγκροτημένη προσπάθεια των πολιτικών δυνάμεων της χώρας μας, στον αγώνα για την διατήρηση της υπόστασης της Χώρας μας και για το κοινό συμφέρον.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία και τις αξίες μας οφείλουμε την κρίσιμη αυτή περίοδο να αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα από κοινού για να διασφαλίσουμε στο Λαό μας όλα τα εχέγγυα για ένα μέλλον με προοπτική, ελπίδα, κοινωνική ευημερία και δικαιοσύνη.

Τιμή και δόξα στους πεσόντες, ήρωες αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Drama-tika.blogspot.com, Ειδήσεις της Δράμας