2 Νοε 2011

Απογραφή Εκπαιδευτικών

Σας ενημερώνουμε ότι η έγκριση των στοιχείων της απογραφής των εκπαιδευτικών, η οποία έγινε με βάση τα στοιχεία του Προσωπικού τους Μητρώου που τηρείτε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γραφείο 227) έχει τελειώσει. Γι αυτό θα πρέπει όλοι οι εκπαιδευτικοί να μπουν στην ιστοσελίδα της απογραφής (https://apografi.gov.gr/ap) και να ελέγξουν τα στοιχεία τους.


Για την εισαγωγή τους στο σύστημα της απογραφής πρέπει να χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς TAXISnet. Σε περίπτωση που δεν έχουν λογαριασμό TAXISnet μπορούν να εισαχθούν στην εφαρμογή εισάγοντας στο πεδίο Username τον ΑΦΜ και στο πεδίο Password τον Αριθμό Ειδοποίησης του εκκαθαριστικού σημειώματος του έτους 2010 (Φορολογικό έτος 2009). Αν δεν τους επιτρέπεται η είσοδος με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (http://www.gsis.gr) και να κάνουν αίτηση για τη χορήγηση λογαριασμού TAXISNET.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλαγή στα στοιχεία που είχαν δηλώσει σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα έγγραφα στο Προσωπικό τους Μητρώο και θα πρέπει να τα προσκομίσουν στη ΔΔΕ, έτσι ώστε να προστεθούν στα στοιχεία της απογραφής τους. Αν η αλλαγή αφορά την οικογενειακή κατάσταση – αριθμό παιδιών, αρκεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί ανεξάρτητα αν έχουν αλλαγή στα στοιχεία της απογραφής τους ή όχι θα πρέπει να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dramadde@gmail.com. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. 

Στο μήνυμα πρέπει να γράφουν μόνο το ονοματεπώνυμό τους και το ΑΦΜ τους αν όλα τα στοιχεία της απογραφής τους εμφανίζονται σωστά. Σε περίπτωση που έχουν διαφορές στα στοιχεία της απογραφής τους θα πρέπει εκτός από τα παραπάνω στοιχεία να γράψουν και ποιες είναι οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν και στη συνέχεια να καταθέσουν τα αντίστοιχα αποδεικτικά έγγραφα στο Προσωπικό τους Μητρώο (Γραφείο 227).

Παρακαλώ να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί.

Ο Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας
Δρ. ΚΙΟΥΛΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Πληροφορίες: Ζ. Χαρπαντίδου
Τηλέφωνο: 2521351230
FAX: 2521351226