2 Νοε 2011

Αγωνία στη ΒΦΛ - Πληρώθηκαν με 10 μέρες καθυστέρηση οι εργαζόμενοι


Αλλάζουν και δυσκολεύουν τα δεδομένα ως προς την ΒΦΛ αφού οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με μεγάλη και ασυνήθιστη καθυστέρηση 10 περίπου ημερών.

Πλέον ανησυχούν για την νέα τους πληρωμή που κανονικά πρέπει να γίνει την 1η Νοέμβρη. Την περασμένη Πέμπτη η διοίκηση του σωματείου ταξίδεψε στην Αθήνα όπου είχε πολύωρη συζήτηση με διευθυντικά στελέχη της εταιρίας. Παρά την αναλυτική συζήτηση ουδέν νεότερο προέκυψε. Ίσα ίσα που οι εκπρόσωποι της εταιρίας επιβεβαίωσαν την ταμειακή δυσκολία και την έλλειψη ρευστότητας λέγοντας ότι για αυτά ευθύνονται οι τράπεζες.


«Δεν επιστρέψαμε σοφότεροι, παραμένουμε προβληματισμένοι» είπε στην εφημερίδα μας χθες ο πρόεδρος των εργαζόμενων Γιώργος Τσιμενίδης. Σε ερώτηση για το αν αύριο γίνουν κανονικά οι πληρωμές των εργαζόμενων ο κ. Τσιμενίδης απάντησε ότι δεν είναι βέβαιος! Εδώ και χρόνια οι εργαζόμενοι του εργοστασίου πληρώνονται κάθε 1η και 15η του μήνα.

Στην συνάντηση της Πέμπτης οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων έθεσαν και θέμα νέου ιδιοκτήτη. Πάλι όμως δεν υπήρξε κάτι το καινούργιο. Οι συνομιλητές τους επανέλαβαν ότι το θέμα το χειρίζονται εγγλέζοι διαμεσολαβητές.

Πηγή: proininews

Drama-tika.blogspot.com, Ειδήσεις της Καβάλας