15 Νοε 2011

Το All Star Game στη… Δράμα;

Έκπληξη θα αποτελούσε το να είχε οριστεί το All Star Game πριν τα Χριστούγεννα. Όχι απλά έκπληξη, αλλά θα έπρεπε η NASA να ελέγξει την πολικότητα της γης και το πετρέλαιο θέρμανσης να κοστίζει τα μισά λεφτά από τη βιομάζα.

Κάποια πράγματα έχουν την αξία του κλασικού κι ο ΕΣΑΚΕ πάντα φροντίζει να λειτουργεί… ελληνικά (ήτοι την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή). Μέσα Νοέμβρη και ακόμα δεν έχει οριστεί όχι η ημερομηνία, αλλά ούτε ο τόπος του All Star Game, μόνο που αυτή τη φορά το πράγμα μπορεί και να είναι απλό.

Η
Δράμα είναι μια χαρά προορισμός για το παιχνίδι επίδειξης. Το γήπεδο… περνάει τα τεστ, ο κόσμος πηγαίνει να παρακολουθήσει αγώνες μπάσκετ, ανέβηκε φέτος μετά από πολλά χρόνια, θαρρώ και με πολύ λιγότερες αφορμές έχουμε μετακινηθεί προς άλλες πόλεις.

Δεν θα αποφασίσουμε εμείς -φυσικά- αλλά η
Δράμα δικαιούται να πάρει το φετινό All Star Game, δεδομένου ότι ο έτερος νεοφώτιστος ΑΓΟΡ δεν μπορεί να το φιλοξενήσει, καθώς είναι νωπές οι μνήμες από το παιχνίδι επίδειξης που έγινε το 2010 στο Ηράκλειο. Εκτός κι αν μας ετοιμάσουν καμιά πόλη - έκπληξη (ήτοι πόλη - φάντασμα για το μπάσκετ της Α1). 

Του Γιώργου Κογκαλίδη 

Πηγή:basketblog.gr