4 Νοε 2011

Δήμος Δράμας : Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο προϋπολογισμός της “Ονειρούπολης 2011”


Εγκρίθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας  που πραγματοποιήθηκε εκτάκτως  στις  3 Νοεμβρίου,   ο προϋπολογισμός της φετινής Ονειρούπολης  που θα έχει  πλέον μικρότερο κόστος αλλά και πολύ μεγαλύτερες προσδοκίες.

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα οδεύει πλέον με πρωτόγνωρο  ενθουσιασμό προς την έναρξή της, η οποία  θα γίνει  σε ένα περίπου μήνα έχοντας την σημαντική υποστήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας και των δεκάδων εθελοντών που θα την πλαισιώσουν και φέτος. 


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι φέτος ιδιαίτερα πλούσιο και με πολλές δράσεις που δρομολογούνται με ευθύνη της διαπαραταξιακής οργανωτικής επιτροπής του Δήμου Δράμας.

Η μεγάλη επιτυχία της φετινής εκδήλωσης είναι δεδομένη καθώς αποτελεί το προϊόν  της συνεργασίας  φορέων,  εθελοντών και συλλόγων  που υπό την καθοδήγηση, την οικονομική στήριξη και τον συντονισμό του Δήμου Δράμας  διαμορφώνουν ήδη τις προϋποθέσεις για το πιο ατμοσφαιρικό και μεγάλο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Δεκάδες εκδηλώσεις και happening  από την πρώτη ως την τελευταία ημέρα, πρωί και απόγευμα συμπληρώνουν ένα θαυμαστό γιορτινό πάζλ  που θα μαγέψει τους επισκέπτες του παραμυθένιου χωριού.

Η πόλη του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου  θα ανοίξει τις πύλες της στις 4 Δεκεμβρίου 2011 και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2012.
                       
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ