16 Νοε 2011

Αγώνας Ακριβείας (19-20 Νοεμβρίου)


ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ


Η αερολέσχη ΑΙΟΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ προσκαλεί όλους τους αεραθλητές να λάβουν μέρος στον δεύτερο αγώνα ακριβείας που διοργανώνεται στην Δράμα στην θέση Κορύλοβος και στο Δ.Δ. Κεφαλαρίου Δράμας.


Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο αγωνιστικές ημέρες Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011.

Τοποθεσία αγώνα : Κεφαλάρι Δράμας και Κορύλοβος Δράμας ανάλογα με τις συνθήκες.

Απογείωση ΚΕΦΑΛΑΡΙ (560μ απόλυτο υψόμετρο) Η απογείωση που θα χρησιμοποιηθεί για τον αγώνα βρίσκεται στην νότια πλευρά του λόφου επάνω από το Κεφαλάρι στην θέση «Παναγία». Ο προσανατολισμός της απογείωσης είναι Ν, ΝΔ. Οι συντεταγμένες της απογείωσης είναι N 41° 03’ 11” E 24° 17’ 11”

Προσγείωση (80μ απόλυτο υψόμετρο) Ο χώρος της προσγείωσης βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον κεντρικό δρόμο στον οικισμό Κάτω Κεφαλάρι. Στον ίδιο χώρο που θα βρίσκεται και η γραμματεία του αγώνα N 41° 03’ 46” E 24° 15’ 34”

Απογείωση ΚΟΡΥΛΟΒΟΣ (480μ απόλυτο υψόμετρο) Η απογείωση που θα χρησιμοποιηθεί για τον αγώνα βρίσκεται στην νότια πλευρά του λόφου «ΚΟΡΥΛΟΒΟΣ» που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά της πόλης της Δράμας. Ο προσανατολισμός της απογείωσης είναι Ν, ΝΑ. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της λέσχης (απογείωση αρ. 1)

Προσγείωση (150μ απόλυτο υψόμετρο) Ο χώρος της προσγείωσης βρίσκεται δίπλα ακριβώς στον περιφερειακό δρόμο της πόλης της Δράμας. Στον ίδιο χώρο που θα βρίσκεται και η γραμματεία του αγώνα

Πρόγραμμα :

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου      : Ημέρα ελευθέρων δοκιμών αθλητών

Σάββατο 19 Νοεμβρίου         : Εγγραφές αθλητών, 1η αγωνιστική ημέρα

Κυριακή 20 Νοεμβρίου          : 2η αγωνιστική ημέρα, τελετή λήξης


Εγγραφές : 08:00 – 09:00 Σάββατο στην γραμματεία του αγώνα στον χώρο προσγείωσης Κορυλόβου

Κόστος συμμετοχής : Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 20 Ευρώ για τις δύο ημέρες αγώνα και καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς των αθλητών στην απογείωση,  πίτσα πάρτυ καθώς και ένα πρόχειρο γεύμα για κάθε ημέρα αγώνα.

***ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 50***

Σημείωση : Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες πρέπει να είναι ασφαλισμένοι για αστική ευθύνη έναντι τρίτων σύμφωνα με ασφαλιστήριο συμβόλαιο ασφαλιστικής εταιρίας προς την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία ΕΛΑΟ για της εκδηλώσεις του έτους 2011.  Η ασφάλιση θα γίνει μέσω της διοργάνωσης και το ποσό της ασφάλισης θα καταβάλουν οι διαγωνιζόμενοι. Εξαιρούνται όσοι αθλητές έχουν ασφάλεια από προηγούμενο αγώνα για το έτος 2011.

Έπαθλα : Θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις πρώτους νικητές και χρηματικά έπαθλα εάν υπάρχουν περισσότερες από 20 συμμετοχές.

Επίσης αναμνηστικά διπλώματα θα δωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

- 1ος νικητής 100 Ευρώ
- 2ος νικητής 80 Ευρώ
- 3ος νικητής 50 Ευρώ


Υποβολή Ενστάσεων : Ένσταση μπορεί να υποβληθεί με την διαδικασία που ορίζεται από τον Κανονισμό Αγώνων.  Η ένσταση για να συζητηθεί από την Ελλανόδικο Επιτροπή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από το ποσό των 20 ΕΥΡΩ.  Σε περίπτωση που η ένσταση γίνει δεκτή το ποσό θα επιστραφεί στον αθλητή.


*Η αερολέσχη προτείνει για την διαμονή σας το Ξενοδοχείο ΤΑΣΚΟ.

 Ισχύουν ειδικές τιμές για τους αθλητές:
 - 50 Euro το δίκλινο με πρωινό
 - 60 Euro το τρίκλινο με πρωινό, το τρίκλινο είναι σχετικά μικρό


Κανονισμοί Αγώνων : Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους τρέχοντες αγωνιστικούς κανονισμούς της ΕΛΑΟ & FAI  που είναι δημοσιευμένοι στο Internet στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς www.hellenic-paragliding.gr/

  
Επικοινωνία :

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ  «Αίολος» Δράμας :  aiolosdrama@gmail.com 

Ιορδανίδης Δημήτριος    τηλ: +306944460404       e-mail   iordanidisd@yahoo.gr 

Ιωαννίδης Ιωάννης       τηλ: +306944528947       e-mail    kampanas@otenet.gr