14 Οκτ 2011

Δήμος Δράμας: Άμεσες λύσεις στα προβλήματα

Άμεσες λύσεις στα προβλήματα των τοπικών διαμερισμάτων δίνει ο Κυριάκος Χαρακίδης.Αλλάζει σελίδα στο θέμα της εξυπηρέτησης των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης.
Ο παραγκωνισμός που γνώρισαν τα προηγούμενα χρόνια έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί.Αποτέλεσμα της νέας πολιτικής που ασκεί ο Δήμος είναι να υπάρχουν άμεσες παρεμβάσεις που δίνουν πραγματικές λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Μοναστηράκι. 

Με την συμμετοχή του Δημάρχου Δράμας Κυριάκου Χαρακίδη, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μοναστηρακίου κύριου Γιάννη Κιάκου, του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου κυρίου Γιάννη Παπουτσή και μελών του Τοπικού Συμβουλίου, αλλά και παρουσία αντιδημάρχων , πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα προβλήματα του Μοναστηρακίου στο κατάστημα της τοπικής κοινότητας.
 
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής. Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης άφησε για ακόμη μία φορά τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκπροσώπους των κατοίκων τόσο για την άμεση ανταπόκριση όσο και για την δρομολόγηση λύσεων στα τοπικά προβλήματα. Άκουσε με προσοχή τις θέσεις των εκπροσώπων της Τοπικής Κοινότητας και έδωσε ικανοποιητικές για τους κατοίκους της περιοχής απαντήσεις στα ζητήματα που ετέθησαν.

Ο Δήμαρχος Δράμας έθεσε το πλαίσιο δράσεων στην Τοπική Κοινότητα με προτεραιότητα στο έργο βελτίωσης του δρόμου Δράμας Μοναστηρακίου. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Δημοτικό έργο που αφορά την Κοινότητα Μοναστηρακίου. 

Τα θέματα που συζητήθηκαν, επίσης, ήταν η αλλαγή κεραμοσκεπής στο Πολιτιστικό Σύλλογο, η περαιτέρω φωταγώγηση της Τοπικής Κοινότητας , ρυμοτομικές παρεμβάσεις για την ανάδειξη της πλατείας Ευζώνων, ο εξωραϊσμός του εξωτερικού τοίχου του σχολείου, η βελτίωση του δρόμου προς τον οικισμό του Βαθυλάκου η αλλαγή μεγάλου μέρους του δικτύου ύδρευσης και μία σειρά άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Μοναστηράκι.

Οι εκπρόσωποι των κατοίκων δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στο κάλεσμά τους καθώς η πρόσκληση είχε γίνει μόνο μία ημέρα πριν, πράγμα που όπως είπαν σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας περιόδου στις σχέσεις της Δημοτικής Αρχής με τις κοινότητες που τον απαρτίζουν το Δήμο Δράμας.