11 Οκτ 2011

Δ. Κυριαζίδης:Να συμπεριληφθεί και ο Ν. Δράμας στις παραμεθόριες περιοχές ώστε ο υπάλληλος να δικαιούται το επίδομα


Ο Δ. Κυριαζίδης – υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ - κάνοντας αναφορά σχετικά με το επίδομα παραμεθόριων περιοχών που συμπεριλαμβάνεται στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο με αναφορά του προς τους βουλευτές του νομού μας τονίζει:

«Ως σας είναι γνωστό σήμερα κατατίθεται στο κοινοβούλιο πολυνομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει και το ενιαίο μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων.


Ερχόμενος απ’ ευθείας στην αναγκαιότητα της γραπτής επικοινωνίας μαζί σας, οφείλω να σας επισημάνω τις δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύσεις σας σε προηγούμενο χρόνο, σε ό,τι αφορά το ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Ως διαπιστώσατε στο προαναφερόμενο νομοσχέδιο από τα ελάχιστα επιδόματα (ενημέρωση Drama-tika.blogspot.com) που διατηρούνται είναι και αυτό της ‘’ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ’’, το οποίο στην περίοδο αυτή της ανέχειας και της εξαθλίωσης των εργαζομένων αποτελεί σημαντικό μηνιαίο εισόδημα.

Ως και πάλι σας είναι γνωστό ο ‘’Νομός’’ μας, όλως παραδόξως, εξαιρέθηκε από τον χαρακτηρισμό της ‘’ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ’’, ενώ διπλανοί μας ‘’Νομοί’’, ως π.χ. Σερρών (ακόμη και η περιοχή Κερδυλλίων) χαρακτηρίσθηκε, ως παραμεθόριο περιοχή.

Βεβαίως σ’ αυτή την εξαίρεση υπήχθησαν αρχικά και άλλοι ‘’Νομοί’’ ( π.χ. Κιλκίς, Πέλλας), πλην όμως με ενέργειες των κοινοβουλευτικών τους εκπροσώπων (δυστυχώς όχι και του Νομού μας), τελικώς με συμπληρωματικές νομοθετικές ρυθμίσεις οι ‘’Νομοί’’ τους χαρακτηρίσθηκαν, ως ‘’Παραμεθόριες Περιοχές’’, με όλες τις θετικές για τους κατοίκους τους συνέπειες.

Επ’ ευκαιρία συζήτησης του σχετικού Νομοσχεδίου, παρακαλώ για την τήρηση των δεσμεύσεών σας, καταθέτοντας από κοινού στο Κοινοβούλιο το αίτημα για τον χαρακτηρισμό του ‘’Νομού’’ μας, ως ‘’Παραμεθορίου Περιοχής’’, αποκαθιστώντας, έτσι την αδικία σε βάρος αυτού και των συμπατριωτών μας.

Πηγή:proinos-typos

Drama-tika.blogspot.com, Ειδήσεις της Δράμας