16 Σεπ 2011

Φεστιβάλ Δράμας : Κάτι όμορφο συμβαίνει κάθε βράδυ στην πλατεία της Αγίας Σοφίας…

Από την Ανδαλουσία μέχρι την Μικρά Ασία και από το Μαρόκο μέχρι τα Βαλκάνια μας ταξίδεψε το αξιόλογο συγκρότημα Motel Selenik που μάγεψε το κοινό με την αριστουργηματική μουσικοχορευτική του παράσταση, χθες Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, την 4η ημέρα των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. 


Σε ρυθμούς ethnic, jazz, παραδοσιακών και μοντέρνων τραγουδιών, στην αλάνα της Αγίας Σοφίας, το συγκρότημα Motel Selenik μας χάρισε μια πραγματικά μαγευτική βραδιά και απέσπασε θερμά χειροκροτήματα από τους Δραμινούς. Με τους ήχους του βιολιού, της κλακέτας και του ακορντεόν, ερμηνεύτηκαν με αριστουργηματικό τρόπο μουσικά ακούσματα από όλη τη μεσόγειο και όχι μόνο. 

Η μουσική και χορευτική ερμηνεία των μελών του συγκροτήματος ενθουσίασε τους θεατές  και τους ταξίδεψε σε άλλες χώρες και πολιτισμούς, ταιριάζοντας απόλυτα με τη διεθνή χροιά του Φεστιβάλ Ταινιών της Δράμας. Το διαπολιτισμικό πνεύμα της διοργάνωσης, έδωσε και πάλι την δυνατότητα για ένα νοερό ταξίδι  προσέγγισης  με άλλους λαούς  και διαφορετικές νοοτροπίες,  με οδηγό πάντα τα μονοπάτια της μουσικής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράμα - tika ... Φεστιβάλ Ταινιών Δράμας ...