16 Σεπ 2011

Πρόκριση άνευ αγώνος για τον ΚΑΟΔ!

Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας άνευ αγώνος για τον ΚΑΟΔ!

Οι αρμόδιοι του Πανελληνίου είχαν αλλεπάλληλες επαφές με επιχειρηματίες και αρμόδιους φορείς της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτές δεν έτυχαν της ανταπόκρισης που περίμεναν. 
Παρά τις αρχικές δεσμεύσεις που είχαν λάβει, το οικονομικό αδιέξοδο παρέμεινε, τη στιγμή που ο καιρός περνάει επικίνδυνα, μια και πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος και στον Πανελλήνιο δεν έχουν κλείσει ούτε παίκτες ούτε καν προπονητή. 

Εξάλλου, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναφορικά με τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1, οι διοικούντες την ΚΑΕ δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε καμία επίσημη κίνηση. 

Όλα τα παραπάνω ήρθε να επιβεβαιώσει σήμερα η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσής της, με αποτέλεσμα ο ΚΑΟΔ να πάρει την πρόκριση χωρίς να παίξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας:

"Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αδυναμίας συμμετοχής του σωματείου Πανελλήνιος Γ.Σ. στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών ΚΑΟ Δράμας-Πανελλήνιος Γ.Σ. της 18.09.2011, ο αγώνας αυτός ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του ΚΑΟ Δράμας".

Πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας για την ομάδα της Δράμας λοιπόν η οποία θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Πανιώνιο στην Αθήνα.