17 Σεπ 2011

Χάλκινο ο Καβαλιώτης Αντώνης Μαρτασίδης στο Ευρωπαϊκό εφήβων

Διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι, είχε η ελληνική άρση βαρών, με τον Αντώνη Μαρτασίδη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ των 77 κιλών.


Ο 19χρονος αθλητής σήκωσε 182κ. και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ στο αρασέ είχε 140κ. και στο σύνολο 322κ., καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

"Η αλήθεια είναι ότι ήθελα κάτι περισσότερο αλλά από τη στιγμή που πήρα έστω κι ένα μετάλλιο μπορώ να νιώθω κάπως ικανοποιημένος. (ενημέρωση Drama-tika.blogspot.com)  Είναι μια δικαίωση για μένα. Αφιερώνω τη διάκριση στους γονείς μου, στους φίλους μου, στους προπονητές μου και στους συναθλητές μου» δήλωσε ο Μαρτασίδης.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Βαλέριος Λεωνίδης, επεσήμανε: «Τα προβλήματα υπάρχουν και βέβαια δεν τα αγνοούμε, αλλά η δική μας η προσπάθεια σαν ομοσπονδία και το πάθος των αθλητών (ενημέρωση Drama-tika.blogspot.com)  μας βάζουν σιγά σιγά γερά θεμέλια για μελλοντικές διακρίσεις. Βήμα – βήμα φρονούμε ότι θα φτάσουμε και πάλι ψηλά από τη στιγμή που υπάρχει εργασία. Από τη στιγμή που υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ της διοίκησης της ομοσπονδίας, των προπονητών και των αθλητών, θεωρώ ότι τα καλά αποτελέσματα ήδη έχουν φανεί».

Πηγή:contra

Drama-tika, Αθλητικές ειδήσεις της Περιφέρειας ΑΜΘ