11 Σεπ 2011

Πολιτική συγκέντρωση στο πολιτικό γραφείο του Μαργαρίτη Τζίμα

Σε συγκέντρωση φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε την Παρασκευή ο βουλευτής και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ,κ. Μαργαρίτης Τζίμας. Η συγκέντρωση έγινε στο πολιτικό του γραφείο στη Δράμα.

Ο κ. Τζίμας αναφέρθηκε στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, ένα πρόγραμμα που ήδη παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς. 

<<Δεν υπάρχει προοπτική και ελπίδα για τον Ελληνικό λαό με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.Η ΝΔ με υπευθυνότητα μέσα και έξω από τη βουλή βρίσκεται με τον πολιτικό της λόγο (drama-tika.blogspot.com ενημέρωση) κοντά στους πολίτες. Τους έχουμε πει πως ο δρόμος που ακολουθούν είναι λάθος.

Κόβουν μισθούς και συντάξεις, αυξάνουν τους φόρους βάζουν λουκέτα σε μαγαζιά και επιχειρήσεις.

Αυξάνουν και το έλλειμμα και το χρέος.

Εκβιάζουν κάθε φορά που πρόκειται να πάρουμε τη δόση από την τρόικα. Ανάπτυξη δεν υπάρχει .Ανεργία παντού.>> τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τζίμας.

Στη Δράμα κάθε μέρα έχουμε και μια απόφαση της κυβέρνησης που καταργεί και κάτι. Έργα δεν δημοπρατούνται. Στρατόπεδα κλείνουν. Οι φυλακές Νικηφόρου σταματημένες εδώ και δυο χρόνια, όπως και ο νότιος περιφερειακός δακτύλιος. Το ΤΕΙ οινολογίας το έκλεισαν. (drama-tika.blogspot.com ενημέρωση) Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε καλό από αυτή την κυβέρνηση. Και τώρα στέλνουν και τα ραβασάκια με τις έκτακτες εισφορές>> ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ.Τζίμας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Δράμας κ. Τάσου Μιχάλης και ο πρόεδρος της ΤΕ της ΝΔ κ. Κώστας Κόντος.