28 Ιουλ 2011

Ένσταση ΟΦΗ κατά Δόξας Δράμας

Ένσταση κατά της Δόξας Δράμας για παράτυπη συμμετοχή δύο παικτών της στο μεταξύ τους αγώνα κατέθεσε σήμερα σε ΕΠΑΕ και ΕΠΟ η ΠΑΕ ΟΦΗ, ζητώντας την κατοχύρωση του παιχνιδιού υπέρ της. Ο λόγος για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Τρελλόπουλο και Κουμπρόγλου, οι οποίοι τον περασμένο Ιανουάριο είχαν παραχωρηθεί δανεικοί στην ομάδα του Φωκικού.
Η ΕΠΑΕ έχει ανακοινώσει ότι οι ομάδες που παίρνουν μέρος στους…

αγώνες κατάταξης θα πρέπει να χρησιμοποιούν παίκτες από το ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς και οι δύο παίκτες δεν συμπεριλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα. Πέραν αυτού έχει δοθεί παράταση στην αγωνιστική περίοδο μέχρι την 1η Αυγούστου και μέχρι τότε οι συγκεκριμένοι παίκτες θα ανήκουν στον Φωκικό.
Κατά συνέπεια, η Δόξα Δράμας δεν είχε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τους δύο παίκτες στα πλέι οφ και πλέον κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και να τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού. Εξαιτίας του συγκεκριμένου κανονισμού ο κρητικός σύλλογος δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει τους Κοκκινάκη και Περογαμβράκη που έχουν δοθεί δανεικοί σε Επισκοπή και Ασίτες αντίστοιχα. Αν ο ΟΦΗ κερδίσει την ένσταση θα φτάσει στους 10 βαθμούς και κατ’ επέκταση πιο κοντά στην άνοδο, ενώ η Δόξα κινδυνεύει να βρεθεί από τους 5 στους 4 βαθμούς.