8 Απρ 2016

Όταν η επικοινωνιακή καταιγίδα του κου Μαμσάκου, απλά αναδεικνύει την αντιπολίτευση του Project ΔΡΑΜΑ 2020

Τις τελευταίες μέρες, η δημοτική αρχή έχει αφήσει τις προσωπικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς των αντιδημάρχων στο facebook κι έχει αποδυθεί σε μια πιο οργανωμένη επικοινωνιακή καταιγίδα, προκειμένου να φτιασιδώσει την ανυπαρξία 


και τις παλιές τακτικές της. Άλλωστε, προφανώς, αυτός είναι και ο λόγος πρόσληψης από το δήμο, ειδικού συμβούλου του δημάρχου με καθήκοντα που σχετίζονται άμεσα με την οργάνωση του γραφείου τύπου του δημάρχου.

Παρασύρεται όμως από το άγχος της και αναδεικνύει έτσι τις προτάσεις που το Project ΔΡΑΜΑ 2020 έχει κάνει κατά καιρούς. Έτσι, στο ζήτημα της περισυλλογής των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, που είναι όντως σημαντικό για την πόλη, εμείς στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Φεβρουαρίου 2015 με προ ημερησίας ερώτηση είχαμε θέσει το ζήτημα και είχαμε ζητήσει να δοθεί λύση.

Ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά μαθαίνουμε ότι η δημοτική αρχή πατώντας στο προεδρικό διάταγμα 116/2004 (προ 12ετιας δηλαδή ψηφισμένο νόμο) θα κινητοποιηθεί σχετικά. Καλωσορίζουμε ασφαλώς την εξέλιξη αυτή και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματά της. Και λογικά αναμένουμε οι φετινές μας προτάσεις να γίνουν πράξη του χρόνου- σαν να διοικούμε με χρονοκαθυστέρηση!

Ας είναι…κάλλιο αργά παρά ποτέ!

facebook:       www.facebook.com/project.drama2020
web:              http://projectdrama2020.blogspot.gr/ 
youtube:        Project Δράμα 2020
e-mail:           project.drama2020@gmail.com

Ομάδα τύπου Project Δράμα 2020