18 Απρ 2016

"Lets do it" μόνο για το θεαθήναι ο Δήμος Δράμας;

Την ώρα που εξελισσόταν η δράση Let’s Do It Greece - DRAMA - «ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑ» για την επιτυχία της οποίας δικαίως περηφανεύεται ο Δήμος Δράμας, στα γρασίδια της Αγ. Βαρβάρας είχαμε αυτό το πολύ άσχημο και προσβλητικό για τη δημόσια αισθητική, θέαμα. Αυτοκίνητα παρκαρισμένα στα γρασίδια.

Η κατάσταση αυτή βέβαια, εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρό από τη στιγμή που κάποιος (;) αποφάσισε να αφαιρέσει τα κάγκελα από την είσοδο του πάρκου. Παρά τις επανειλημμένες κλήσεις προς την τροχαία, ο Δήμος δεν αποφασίζει να κάνει ούτε το πολύ απλό, να επανατοποθετήσει τα κάγκελα.




Για τα σκουπίδια και τα σπασμένα μπουκάλια, τι να πρωτοπεί κανείς. Μπορεί οι  ευθύνες να βαραίνουν τους υπαίτιους που δε σέβονται τον δημόσιο χώρο αλλά βαραίνουν εξίσου και τον δήμο που δεν τολμά να φυλάξει σωστά και αποτελεσματικά τον χώρο.




Καλές λοιπόν οι φιέστες κ. Δήμαρχε, αλλά  το πάρκο της Αγ. Βαρβάρας αποτελεί ένα από τα σύμβολα της πόλης μας και απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή από τη μεριά σας. Αν δε μπορείτε να το αναβαθμίσετε και να το περιποιηθείτε, τουλάχιστον μη το αφήνετε να απαξιωθεί.