18 Απρ 2016

Δήμος Δράμας: Βραβεία «Βασίλης Ξανθόπουλος»

Στις 16-4-2016 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, η τελετή απονομής των βραβείων «Βασίλης Ξανθόπουλος» με συνδιοργανωτές τον Δήμο Δράμας, τον Σύλλογο Θετικών Επιστημόνων και την ΕΛΜΕ Δράμας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκε ομιλία από την Καθηγήτρια Βιοχημείας του Τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ., κ. Θ. Χόλη-Παπαδοπούλου, ενώ στην εκδήλωση...


συμμετείχε και το Μουσικό Σχολείο Δράμας με το φωνητικό σύνολο “Covers” υπό τη διεύθυνση της κ. Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου. Τον Δήμο Δράμας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δράμας, κ. Ανέστης Τερζής.

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει πως η Δράμα που αποτέλεσε και αποτελεί μια μεγάλη πηγή επιστημόνων και ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, τιμώντας τον σπουδαίο δραμινό επιστήμονα Βασίλη Ξανθόπουλο και το επιστημονικό του έργο, θέσπισε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θετικών Επιστημόνων και την ΕΛΜΕ Δράμας την απονομή βραβείων σε μαθητές. Ο Δήμαρχος αναφέρει πως η ανταπόκριση των μαθητών αποδεικνύει ότι η Δράμα συνεχίζει να παράγει επιστήμονες, δείχνει την άριστη ποιότητα των καθηγητών και προστάζει να συνεχίσει η Δημοτική Αρχή να στηρίζει τέτοιου είδους ενέργειες που προάγουν την επιστήμη, τον πολιτισμό και την ποιότητα, ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ενώ συγχαίρει όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς των μαθητών και όλους και όλες τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα.

Από το Γραφείο Τύπου