18 Μαρ 2016

Δράμα: Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης για την Ασφαλή Χρήση στο Διαδίκτυο

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει διαδραστικές παρεμβάσεις πρόληψης για την Ασφαλή Χρήση στο Διαδίκτυο, μέσω του Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», από Δευτέρα 21 έως και την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016 στην Πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.


Οι πρωινές δράσεις απευθύνονται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα απογευματινά διαδραστικά εργαστήρια είναι αφιερωμένα στην ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών. Τα εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς θα υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 21 έως και την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, κατά τις ώρες 17:00 – 18:15 και 18:30 – 19:45 (για το απόγευμα της Τετάρτης έχει ήδη σημειωθεί μεγάλη ζήτηση, οπότε θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας).

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε ομάδες των 30 ατόμων το μέγιστο. Κατά τις μεσημεριανές ώρες το ειδικευμένο προσωπικό του Κινητού Εργαστηρίου Ενημέρωσης & Τεχνολογίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»  θα παρέχει πληροφορίες για το κοινό.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των απογευματινών παρεμβάσεων για γονείς και εκπαιδευτικούς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην  ηλεκτρονική φόρμα  που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


Η παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας (http://www.didedra.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Δράμας, Δρ Δήμητρα Πατρωνίδου, στο τηλέφωνο 25213 51230 και στο γραφείο 230 στο Διοικητήριο Δράμας.


            O Δ/ντής
Δ/μιας Εκ/σης  Περιφ/κης Εν/τας ΔράμαςΔρ. Κιουλάνης Σπυρίδων