9 Δεκ 2015

Τι σχέση έχει η Ονειρούπολη Δράμας, η Νέα Υόρκη και η Στέλλα Καλλή

To να φτιάχνεις στολίδια και γλυκά για περισσότερα από 70.000 άτομα μέσα σε τρεις ημέρες δεν είναι εύκολη υπόθεση . Αλλά για τα ξωτικά, αυτά είναι παιχνιδάκι κι έτσι κάποιες φορές έχουν χρόνο και για κουβεντούλες. Ένα βράδυ μία φίλη της Ονειρούπολης, η Στέλλα Καλλή , τους αφηγήθηκε μία Χριστουγεννιάτικη εμπειρία από τη Νέα Υόρκη. Ίσως την πιο παγωμένη κι αξέχαστη εμπειρία της ζωής της.


Δείτε παρακάτω:
Στέλλα Καλλή link: https://youtu.be/-cuQW-Ug0To


Αν θέλετε να δείτε κι άλλες ευχές ή εμπειρίες επισπευτείτε το site της Ονειρούπολης www.oneiroupoli.gr  Εκεί θα δείτε και ποιοι επώνυμοι μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα,  δίνουν τις ευχές τους  και υπόσχονται ότι φέτος, κάπου εκεί , ανάμεσα στα λαμπιόνια ίσως να είναι κι αυτοί μαζί μας . Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/oneiroupoli.dramas.7?fref=ts για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..

Κάντε κι εσείς το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων… το δικό σας μαγικό ταξίδι. Ξεκλειδώστε το όνειρο και κάντε το δικό σας μαγικό ταξίδι...