12 Δεκ 2015

Ονειρούπολη Δράμας 2015 - 2016: Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 (Πρόγραμμα)

Κυριακή 13 Δεκεµβρίου 2015

10.45-11.15 Κεντρική σκηνή.
Το χορευτικό τµήµα του Συλλόγου Ληµνιών Ν. Καβάλας θα µας διασκεδάσει χορεύοντας χορούς της Λήµνου και των άλλων νησιών του Αιγαίου.

11.30-12.00 Κεντρική σκηνή.
Ο Α.Γ.Σ. «∆όξα Βώλακα» θα χορέψει στην σκηνή της Ονειρούπολης σε Χριστουγεννιάτικους ρυθµούς!

12.00-13.00 Κεντρική σκηνή.



Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση µε γιορτινή διάθεση από τις σχολές χορού των Έλενα Αγγέλοβα και Λαµπρινής Καλφοπούλου. Συµµετέχουν µαθητές και µαθήτριες από τις σχολές ∆ράµας και Χωριστής.

13.00-13.30 Κεντρική σκηνή.
Τα τµήµατα κλασσικού µπαλέτου και µοντέρνου χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σουλίου Σερρών, παρουσιάζουν αποσπάσµατα από το Χριστουγεννιάτικο έργο του Τσαϊκόφσκι «Καρυοθραύστης», καθώς επίσης και χορογραφίες µοντέρνες, jazz και χιπ-χοπ. Οι µπαλαρίνες της σχολής, µικρές και µεγάλες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας στο κοινό ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο θέαµα. Υπεύθυνη ∆ασκάλα Χορού: Ελισάβετ ∆οµοκτσή

13.30-15.00 Κεντρική σκηνή.
Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράµατος ∆ράµας υποδέχεται και φιλοξενεί το χορευτικό τµήµα ενηλίκων του Πανοράµατος Θεσσαλονίκης και το τµήµα νέων Πυλαίας και παρουσιάζουν µαζί πρόγραµµα µε χορούς από τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Θεσσαλία.

16.00-16.30 Κεντρική σκηνή.
O Πολιτιστικός Σύλλογος «Κύριλλος και Μεθόδιος» παρουσιάζει χορούς από την Κεντρική Μακεδονία µε το εφηβικό του τµήµα.

16.30-17.00 Κεντρική σκηνή.
O Καλλιτεχνικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων ∆ήµου Χαλκηδόνας «Στο µπαλκόνι των Αστεριών», µας ταξιδεύει σε έντεχνους ρυθµούς.

17.30-19.00 Μικρή σκηνή.
Η Θεατρική οµάδα του συλλόγου φοιτητών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών, παρουσιάζει το µαγικό παραµύθι µε τίτλο «Η Χαµένη Χαρά της Μάγισσας Θυµουέλα», µια παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γιαγκάζογλου Παρασκευής (Αν. Καθηγήτριας Ειδικής Αγωγής, Α.Π.Θ.).

19.00 Αµφιθέατρο «∆ραµινών Πολιτών» Π.Ε. ∆ράµας.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ∆ράµας «Οι Ρίζες µας» παρουσιάζει 2ωρη µουσικοχορευτική παράσταση, µε τίτλο «Καλήν εσπέραν...» που περιλαµβάνει Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα έθιµα της Ελλάδας και των Αλησµόνητων Πατρίδων. Συµµετέχει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τεµένους Παρανεστίου «Προφήτης Ηλίας» µε έθιµα και χορούς του Πόντου.

20.00 ∆ηµοτικό Ωδείο ∆ράµας.
Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Περάµου Καβάλας µας ταξιδεύει «Παρέα µε το Μάνο» Χατζιδάκι και πληµµυρίζει τις ψυχές µας µε ονειρεµένες µελωδίες αυτές τις µαγικές µέρες των Χριστουγέννων.

19.30 Κεντρική σκηνή.

Μουσική συναυλία σε έντεχνους ρυθµούς από το µουσικό σχήµα του Μάριου Σαµδάνη. Την συναυλία ανοίγει η πρωτοεµφανιζόµενη Sunny Ioannidou παρουσιάζοντας την επιτυχία της «Selfie».