18 Δεκ 2015

Ονειρούπολη 2015-16: Δράσεις Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου 2015

Η προχθεσινή βραδιά (16/12/2015) ήταν γεμάτη χορό, τραγούδι και διασκέδαση.
Ο STAN, ο καλλιτέχνης που αγαπήθηκε από τον κόσμο, μάγεψε  το κοινό της «Ονειρούπολης». Για πάνω από δύο ώρες, ο γνωστός καλλιτέχνης με αμείωτο κέφι μας διασκέδασε με γνωστές του επιτυχίες. Ο χορός και το τραγούδι δε σταμάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.


Παρακολουθήστε τη συνέντευξη και αποσπάσματα από την συναυλία στο παρακάτω link.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων οι εκπλήξεις, η διασκέδαση, το κέφι και η καλή διάθεση κορυφώνονται.
Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 στην Κεντρική Σκηνή της «Οενιρούπολης» ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για να διασκεδάσουμε με τον γνωστό καλλιτέχνη Γιώργο Παπαδόπουλο.
Δείτε στο link που ακολουθεί το μήνυμα του.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

9:00 – 12:00 Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

9:00 – 21:00  Εργαστήρι Τεχνολογίας. Το Τμήμα Μηχανολόγων Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Καβάλας, παρουσιάζει «Το Σπίτι των Ρομπότ» παίξε και εσύ με τα Lego Mindstroms. Προσοχή! Προσοχή! Πανέξυπνα ρομποτάκια Lego Mindstroms έχουν καταλάβει το εργαστήριο τεχνολογίας της «Ονειρούπολης». Παρακαλούνται όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά να πάνε γρήγορα για να εξερευνήσουν τον χώρο και να μιλήσουν με τα ρομποτάκια για να ανακαλύψουν τι θέλουν από την «Ονειρούπολη». Ήρθαν για να κλέψουν όλα τα δώρα ή για να παίξουν μαζί μας;

10:00 – 14:00 Κέντρο Νεότητας (Παλιό Δημαρχείο). Το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού λειτουργεί τα εργαστήρια του για τους μικρούς φίλους της «Ονειρούπολης» και ετοιμάζουμε μαζί ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

18:00 – 18:30 Κεντρική Σκηνή. Τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Δοξάτου παρουσιάζουν ντόπιους και Θρακιώτικους χορούς.

18:30 – 19:00 Κεντρική Σκηνή. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτολίβους του Δήμου Προσοτσάνης παρουσιάζει χορούς από την ανατολική Ρωμυλία.

18:30 Δημόσια Βιβλιοθήκη Δράμας. Διάλεξη – ομιλία από την αρχαιολόγο κα. Βασιλική Πουλιούδη με θέμα «Ιστορικά και μυθικά στοιχεία από την αρχαία και Ρωμαϊκή Δράμα». Συνδιοργάνωση: Περιηγητική Λέσχη Δράμας, Δημόσια Βιβλιοθήκη Δράμας και Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας.

19:00 Μικρή Σκηνή. Οι Μικροί Κινηματογραφιστές είναι ένα κινηματογραφικό εργαστήρι που θα εισάγει τα παιδιά στη συναρπαστική διαδικασία της δημιουργίας μιας ταινίας. Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προβολή όλων των ταινιών σε ειδική τελετή στο Δημοτικό Ωδείο. Εισήγηση: Γαβριήλ Τζαφκας.Γιώργος Παπαδόπουλος link: