2 Δεκ 2015

12 Χρόνια «Ονειρούπολη Δράμας», η Μεγαλύτερη, Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή!

Μια φορά και έναν καιρό, κάπου στη Βόρεια Ελλάδα, σ’ ένα µέρος που το λένε ∆ράµα, υπάρχει ένας κήπος µε πελωωωώρια πλατάνια, µε ποταµάκια και λιµνούλες.

Εκεί σ’ αυτό το µέρος εδώ και 12 χρόνια γίνεται κάτι διαφορετικό, κάτι µαγικό.

Λίγες ηµέρες πριν τα Χριστούγεννα ο κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, ξαφνικά γεµίζουν µε χιλιάδες πολύχρωµα λαµπιόνια και ξύλινα πανέµορφα σπιτάκια.

Από τα δέντρα κρέµονται στολίδια και στις λίµνες επιπλέουν τεράστια µαγικά, χρωµατιστά νούφαρα...




Ξωτικά τρέχουν δεξιά και αριστερά στον χώρο εκτελώντας τις προσταγές του αρχηγού τους, του Άη Βασίλη, που κάθε χρόνο επιλέγει αυτό το µέρος για να συναντήσει τους µικρούς φίλους του.

Η λάµψη αυτού του χωριού είναι τόσο µεγάλη που φαίνεται ακόµη και από ψηλά από τον ουρανό. Το µέρος αυτό στη ∆ράµα ονοµάζετε «Ονειρούπολη - Το χωριό του Άη Βασίλη».

Φέτος ανοίγει τις πύλες του στις 3 ∆εκεµβρίου και µέχρι τις 7 Ιανουαρίου περιµένει από όλη την Ελλάδα και τον κόσµο, τα παιδιά για να περάσουν αξέχαστες γιορτινές ηµέρες.

Η πόλη φοράει τα καλά της και γεµίζει µε µελωδίες, φώτα και Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Υπάρχουν όµως αυστηροί κανόνες…Επιτρέπονται µόνο γέλια και χαρές, µόνο τραγούδια και ευχές, µόνο αγάπη και αγκαλιές, µόνο παιχνίδια και γλυκές λιχουδιές και όλα αυτά …ΔΩΡΕΑΝ !

Επιθυµία µας είναι τα παιδιά να θυµούνται την επίσκεψή τους στην «Ονειρούπολη - Το χωριό του Άη Βασίλη» ως µια µοναδική εµπειρία.

Σας περιµένουµε όλους να γιορτάσουµε και να ζήσουµε και πάλι µαζί τη µαγεία των Χριστουγέννων!