10 Νοε 2015

ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Μια Πρωτοβουλία των Πρόσκοπων Δράμας, ξεκινά σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας και Φορείς της Δράμας, με σκοπό τη συλλογή πραγμάτων για τους προσφυγές που καταφθάνουν στο λιμάνι της Καβάλας.


Μετά από επικοινωνία με τους φορείς και εθελοντές στην Καβαλά, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη από ειδή ένδυσης, τα οποία δίνονται στους προσφυγές καθώς έρχονται με το πλοίο, μέχρι να επιβιβαστούν στο σταθμό του ΚΤΕΛ, για να έχουν τα απολύτως βασικά για την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κιόσκι του Δήμου, θα υπάρχει σημείο συλλογής, οπού θα μπορείτε να φέρετε ειδή ένδυσης και υπόδησης, κατά προτίμηση χειμερινά, και κυρίως σε παιδικά ρούχα, από Τετάρτη 11 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, καθημερινά το πρωί από τις 10:00 έως τις 13:00 & το απόγευμα 18:00 έως 20:00.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Δράμας, για την παραχώρηση του σημείο συλλογής, και το Δίκτυο Φορέων της Δράμας, για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια.


Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της ενέργειας αυτής, κ. Κωνσταντινίδη Νικόλαο, κιν: 6977461866.