19 Νοε 2015

3 Διαγωνισμοί και Φέτος στην Ονειρούπολη Δράμας! (Αφίσα & Ζωγραφική-Παραμύθι-Φωτογραφία)

Διαγωνισμός Αφίσας & Ζωγραφικής με θέμα «τα Χριστούγεννα»
                                                                                            
Η «Ονειρούπολη – το Χωριό του Αη Βασίλη»  για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες της στη Δράμα, μεταμορφώνοντας την σε ένα μαγικό χωριό των Χριστουγέννων.


Το «Χωριό του Αη Βασίλη» μαζί και όλη η πόλη της Δράμας, φοράνε τα καλά τους και προετοιμάζονται για την μεγάλη γιορτή. 

Χαμόγελα, γλυκές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, είναι μερικά από τα δώρα που θα δεχθούν παιδιά από όλη την Ελλάδα στην «Ονειρούπολη – Το χωριού του Αη Βασίλη».

Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. του Δήμου Δράμας και η Οργανωτική Επιτροπή της «Ονειρούπολης» καλούν μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό Αφίσας – Ζωγραφικής με θέμα: «Η Ονειρούπολη της Δράμας».

Πινέλα, ξυλομπογίες, καμβάδες, γιορτινά χρώματα αλλά είναι αυτά που θα χρειαστούν για να αποτυπώσετε την πιο μαγική στιγμή και να  δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης.

Από το Γραφείο Τύπου

Όροι Διαγωνισμού – Υπεύθυνη Δήλωση:

•           Θέμα Διαγωνισμού «τα Χριστούγεννα»

•           Η αποστολή της Αφίσας – Ζωγραφιάς θα γίνεται με 1 (έναν) από τους 2 (δύο) εξής τρόπους:

1.         Μέσω Ταχυδρομείου
2.         Ηλεκτρονικά μέσω του site της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr) χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα

•           Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 (τρείς) κατηγορίες:
1.         Παιδικό διαγωνιστικό τμήμα για ηλικίες έως 12ετών
2.         Εφηβικό διαγωνιστικό τμήμα για ηλικίες έως 18ετών
3.         και διαγωνιστικό τμήμα Ενηλίκων από 18ετών και άνω

•           Ο κάθε διαγωνιζόμενος ή ομάδα μπορεί να συμμετέχει με 1 (μία) ή 2 (δύο) το πολύ Αφίσες - Ζωγραφιές.

•           Νικητής θα υπάρξει 1 (ένας) από κάθε κατηγορία ή αν δεν υπάρχει συμμετοχή σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες θα βραβευθεί κάποια από τις υπόλοιπες μετά από εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης.

•           Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των Αφισών - Ζωγραφιών, ορίζεται η 20η Δεκεμβρίου 2015.  Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου ή από την ημερομηνία που αναγράφετε στην ηλεκτρονική φόρμα.

•           Η βράβευση θα γίνει σε την 25η Δεκεμβρίου στην κεντρική σκηνή, όπου θα προβληθούν οι ζωγραφιές και οι αφίσες των νικητών.

•           Στη περίπτωση που η Αφίσα σταλεί ταχυδρομικά, πρέπει να σταλεί στην διεύθυνση: Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, Περιοχή Αγίας Βαρβάρας,  Τ.Κ. 66 100  Δράμα, με την υποσημείωση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΦΙΣΑΣ - ΖΩΓΡΑΦΙΑΣ» και θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό, email καθώς και να υπογράφονται οι όροι συμμετοχής.

•           Η αξιολόγηση των Αφισών - Ζωγραφιών γίνεται από τριμελή επιτροπή που ορίζεται και είναι αμετάκλητη και δεν επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.

•           Οι Αφίσες – Ζωγραφιές που θα κατατεθούν μπορεί να δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr) ή και να εκδοθούν σε έντυπη μορφή από τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας για λόγους προβολής της εκδήλωσης.

•           Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, σε ειδική εκδήλωση απονομής που θα πραγματοποιηθεί ή θα τους σταλεί ταχυδρομικά στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας με κάποιον από τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά, με SMS, e-mail ή επιστολή.

•           Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.

•           Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης και αναπαραγωγής χωρίς πρότερη συμφωνία.

•           Υλικό και Πληροφορίες δεν επιστρέφονται στον κάτοχο.

Γνωρίζω ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα παραμείνουν στο αρχείο που τηρείται  στη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, στο Δήμο Δράμας, στο Αρχείο της Ονειρούπολης και αποδέχομαι το δικαίωμα για χρήση, στατιστικής επεξεργασίας και κοινοποίησης των στοιχείων που υποβάλλω µε την παρούσα Υπεύθυνη Δήλωση στη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, στο Δήμο Δράμας, στο Αρχείο της Ονειρούπολης, σύμφωνα  με το νόμο για την προστασία δεδομένων  προσωπικού χαρακτήρα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων και έχει την θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

 

Θέση Υπογραφής και Ονοματεπώνυμο Διαγωνιζόμενου ή Εκπροσώπου

Διαγωνισμός Παραμυθιού με Θέμα «τα Χριστούγεννα»

Μία φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα μαγικό χωριό. Βόρεια στη Δράμα, που κάθε Χριστούγεννα βγαίναν ξωτικά.

Τα μαγικά ξωτικά δημιούργησαν το «Χωριό του Αη Βασίλη» και το ονόμασαν «Ονειρούπολη».

Ο Άγιος Βασίλης για να τους ευχαριστήσει κάθε Χριστούγεννα ανοίγει τις πύλες της Ονειρούπολης και μαζί με όλα τα παιδιά από όλη την Ελλάδα για ένα μήνα περνάνε αξέχαστες γιορτινές μέρες.

Για μία ακόμη χρονιά ο Αη Βασίλης καλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Παραμυθιού.

Φαντασία, αγάπη, χαμόγελο, ζωντάνια είναι μερικά από τα μικρά  μυστικά για την δημιουργία  ενός καλού Παραμυθιού.

“Λιλιπούτειοι”φίλοι αλλά και μεγαλύτεροι,  γράψτε το δικό σας Παραμύθι και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Η «Ονειρούπολη – το Χωριό του Αη Βασίλη» για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει να ζήσουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι!

Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης, τουλάχιστον το Πρώτο θα εκδοθεί και ηλεκτρονικά.

Από το Γραφείο Τύπου
Όροι Διαγωνισμού – Υπεύθυνη Δήλωση:

·        Η αποστολή του Παραμυθιού θα γίνεται με 1 (έναν) από τους 2 (δύο) εξής τρόπους:
1.      Μέσω Ταχυδρομείου
2.      Ηλεκτρονικά μέσω του site της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr) χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα

·        Θέμα Διαγωνισμού «τα Χριστούγεννα»

·        Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 (τρείς) κατηγορίες:
1.      Παιδικό διαγωνιστικό τμήμα για ηλικίες έως 12ετών
2.      Εφηβικό διαγωνιστικό τμήμα για ηλικίες έως 18ετών
3.      και διαγωνιστικό τμήμα Ενηλίκων από 18ετών και άνω

·        Ο κάθε διαγωνιζόμενος ή ομάδα μπορεί να συμμετέχει με 1 (ένα) ή 2 (δύο) το πολύ Παραμύθια.

·        Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή του Παραμυθιού, ορίζεται η 20η Δεκεμβρίου 2016.  Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου ή από την ημερομηνία που αναγράφετε στην ηλεκτρονική φόρμα.

·        Για τα χειρόγραφα Παραμύθια φροντίστε το κείμενο να είναι ευανάγνωστο και χωρίς μουτζούρες.

·        Στη περίπτωση που το Παραμύθι σταλεί ταχυδρομικά, πρέπει να σταλεί στην διεύθυνση: Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, Περιοχή Αγίας Βαρβάρας,  Τ.Κ. 66 100  Δράμα, με την υποσημείωση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ» και θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό, email καθώς και να υπογράφονται οι όροι συμμετοχής.

·        Η αξιολόγηση των Παραμυθιών γίνεται από τριμελή επιτροπή που ορίζεται και είναι αμετάκλητη και δεν επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.

·        Η βράβευση θα γίνει σε ειδική τελετή την 25η Δεκεμβρίου στην κεντρική σκηνή, όπου θα διαβαστούν τα παραμύθια των νικητών.

·        Τα Παραμύθια που θα κατατεθούν μπορεί να δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr) ή και να εκδοθούν σε έντυπη μορφή από τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας για λόγους προβολής της εκδήλωσης.

·        Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, σε ειδική εκδήλωση απονομής που θα πραγματοποιηθεί ή θα τους σταλεί ταχυδρομικά στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.

·        Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.

·        Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης και αναπαραγωγής χωρίς πρότερη συμφωνία.

·        Υλικό και Πληροφορίες δεν επιστρέφονται στον κάτοχο.

Γνωρίζω ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα παραμείνουν στο αρχείο που τηρείται  στη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, στο Δήμο Δράμας, στο Αρχείο της Ονειρούπολης και αποδέχομαι το δικαίωμα για χρήση, στατιστικής επεξεργασίας και κοινοποίησης των στοιχείων που υποβάλλω µε την παρούσα Υπεύθυνη Δήλωση στη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, στο Δήμο Δράμας, στο Αρχείο της Ονειρούπολης, σύμφωνα  με το νόμο για την προστασία δεδομένων  προσωπικού χαρακτήρα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων και έχει την θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

 

Θέση Υπογραφής και Ονοματεπώνυμο Διαγωνιζόμενου ή Εκπροσώπου


Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα»

Οι εικόνες κάθε χρόνο μοναδικές... Η μαγεία του χώρου αποπλανητική, φανταστική, παραμυθένια... «Μία φορά και έναν καιρό», έτσι ξεκινάνε τα περισσότερα παραμύθια και ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινά κάθε χρόνο στη Δράμα.

Για να μην χαθούν αυτές οι όμορφες στιγμές τι χρειάζεται;
Φωτογραφικό Υλικό.

Η Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Αη Βασίλη και φέτος για 12η χρονιά ανοίγει τις πύλες της και σας περιμένει να ζήσουμε όλοι μαζί το δικό μας παραμύθι, μέσα από τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργανώνει και φέτος.

Καλεί μικρούς και μεγάλους να πάρουν στα χέρια τους τις φωτογραφικές τους μηχανές και να αποτυπώσουν μέσα από την δική του καλλιτεχνική ματιά, τις εικόνες, τις στιγμές και τα χρώματα που τους αρέσουν και αξίζει να καταγράψουν.

Φαντασία, γωνίες λήψης, κατάλληλος χρόνος, φωτισμός, αγάπη, ζωντάνια, είναι μερικά από τα μικρά  μυστικά για την σύλληψη μιας καλής φωτογραφίας.

Φωτογράφοι, δείτε και καταγράψτε με την δική σας ματιά την Ονειρούπολη ή ότι άλλο θέλετε και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και θα δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης.

Από το Γραφείο Τύπου


Όροι Διαγωνισμού – Υπεύθυνη Δήλωση:

·        Το θέμα του Διαγωνισμού είναι «τα Χριστούγεννα»

·        Η αποστολή των Φωτογραφιών θα γίνεται με 1 (έναν) από τους 2 (δύο) εξής τρόπους:
1.      Μέσω Ταχυδρομείου
2.      Ηλεκτρονικά μέσω του site της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr) χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα

·        Ο διαγωνισμός έχει ως θέμα τα Χριστούγεννα γενικά ή την Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Αη Βασίλη

·        Ο κάθε διαγωνιζόμενος ή ομάδα μπορεί να συμμετέχει με έως 10 (δέκα) Φωτογραφίες
           
·        Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού, μπορεί να προέρχονται από κάθε είδους φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο ή TABLET κ.λπ., ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

·        Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των φωτογραφιών, ορίζεται η 27η Δεκεμβρίου 2015.  Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου ή από την ημερομηνία που αναγράφετε στην ηλεκτρονική φόρμα.

·        Οι φωτογραφίες που θα σταλούν μπορεί να έχουν τύχει επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μίας φωτογραφίας να αποτελεί κολάζ περισσότερων φωτογραφιών του εν λόγω Συμμετέχοντα.

·        Στη περίπτωση που οι φωτογραφίες σταλούν ταχυδρομικά, πρέπει να σταλούν στην διεύθυνση: Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, Περιοχή Αγίας Βαρβάρας,  Τ.Κ. 66 100  Δράμα, με την υποσημείωση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» και θα πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τα στοιχεία του διαγωνιζόμενου: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό, email, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο στο πίσω μέρος κάθε φωτογραφίας καθώς και να υπογράφονται οι όροι συμμετοχής.·        Η αξιολόγηση των Φωτογραφιών γίνεται από τριμελή επιτροπή που ορίζεται και είναι αμετάκλητη και δεν επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση. Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας μπορεί να χρησιμοποιήσει και ηλεκτρονικός τρόπος αξιολόγησης των φωτογραφιών από το κοινό που θα θέλει να συμμετέχει στην διαδικασία ηλεκτρονικά. Στο δημόσιο αυτό αρχείο των φωτογραφιών, θα έχουν πρόσβαση μέσο διαδικτύου όλοι όσοι θα θέλουν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία. Οι φωτογραφίες που θα υπάρχουν στο δημόσιο αυτό αρχείο θα εμφανίζονται κατά σειρά λήψης και δεν θα είναι ορατές πληροφορίες όπως τα στοιχεία του αντίστοιχου συμμετέχοντα στο διαγωνισμό, πληροφορίες γεωγραφικής θέσης ή στοιχεία που μπορεί να κατευθύνουν την ψηφοφορία.

·        Η βράβευση θα γίνει σε ειδική τελετή στις 3 Ιανουαρίου 2016, όπου θα προβληθούν οι φωτογραφίες των νικητών του διαγωνισμού.

·        Οι Φωτογραφίες που θα κατατεθούν μπορεί να δημοσιευθούν στο site της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr), σε ιστοσελίδες συμφερόντων του Δήμου Δράμας και των Επιχειρήσεών του  ή και να εκδοθούν σε έντυπη μορφή από τη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας και το Δήμο Δράμας για λόγους προβολής της πόλης και της εκδήλωσης.

·        Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, σε ειδική εκδήλωση απονομής που θα πραγματοποιηθεί ή θα τους σταλεί ταχυδρομικά στην διεύθυνση που έχουν δηλώσει.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν εγκαίρως από την Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας με κάποιον από τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά, με SMS, e-mail ή επιστολή.

·        Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.

·        Η Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης και αναπαραγωγής φωτογραφιών σε κάθε μέσο και με κάθε τρόπο χωρίς πρότερη συμφωνία.

·        Υλικό και Πληροφορίες δεν επιστρέφονται στον κάτοχο.Με κάθε Δήλωση Συμμετοχής ο αντίστοιχος Συμμετέχων δηλώνει και εγγυάται:
1.      Ότι είναι ο ίδιος δημιουργός και έχει όλα τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα τυχόν δικαιώματα επί της αντίστοιχης φωτογραφίας/των αντίστοιχων φωτογραφιών, που στέλνει για την συμμετοχή του στον Διαγωνισμό και επί των τίτλων αυτών ή ότι έχει εξασφαλίσει τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα τυχόν δικαιώματα επί της αντίστοιχης φωτογραφίας/των αντίστοιχων φωτογραφιών από το νόμιμο δικαιούχο αυτών, στην έκταση που απαιτείται για τις ανάγκες του Διαγωνισμού.
2.      Ότι δεν απεικονίζονται στη φωτογραφία/στις φωτογραφίες, που αποστέλλει ανήλικοι κάτω των 18 ετών.
3.      Ότι έχει λάβει τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση όλων των τυχόν απεικονιζόμενων στη φωτογραφία/στις φωτογραφίες προσώπων και των ιδιοκτητών των χώρων ή ζώων, που τυχόν απεικονίζονται σε αυτή/σε αυτές για την παραχώρηση των σχετικών δικαιωμάτων τους, στην έκταση που απαιτείται για τις ανάγκες της παρούσας.
4.      Ότι σε κάθε περίπτωση είναι μόνος και αποκλειστικός υπεύθυνος έναντι της Διοργανώτριας σε περίπτωση παραβίασης των ανωτέρω εγγυήσεών του, αναλαμβάνει δε κατ΄ αποκλειστικότητα οποιαδήποτε τυχόν ευθύνη σε περίπτωση έγερσης οποιασδήποτε αξίωσης οποιουδήποτε τρίτου σε σχέση με τη Δήλωση Συμμετοχής του ή εξ αφορμής αυτής (συμπεριλαμβανομένων τυχόν αξιώσεων σε σχέση με δικαιώματα επί της φωτογραφίας/των φωτογραφιών, δικαιωμάτων επί της προσωπικότητας κ.λπ.). 

·        Λαμβάνοντας μέρος στον παρόντα Διαγωνισμό, οι Συμμετέχοντες θεωρείται ότι έχουν ανεπιφύλακτα αποδεχθεί και συμφωνήσει με τους δεσμευτικούς αυτούς όρους, κανόνες και προϋποθέσεις.

·        Κάθε επιπλέον ανακοίνωση με οδηγίες, όρους ή/και τροποποιήσεις σχετικά με τους παρόντες όρους για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό ή/και την κάρπωση του Δώρου, η οποία θα αναρτηθεί από τη Διοργανώτρια Εταιρεία στην παραπάνω ιστοσελίδα της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας (www.dekpota.gr) & της Ονειρούπολης (www.oneiroupoli.gr)  ή/και θα δημοσιευθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο/μέσο, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.


Γνωρίζω ότι τα ανωτέρω στοιχεία θα παραμείνουν στο αρχείο που τηρείται  στη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, στο Δήμο Δράμας, στο Αρχείο της Ονειρούπολης και αποδέχομαι το δικαίωμα για χρήση, στατιστικής επεξεργασίας και κοινοποίησης των στοιχείων που υποβάλλω µε την παρούσα Υπεύθυνη Δήλωση στη Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. Δήμου Δράμας, στο Δήμο Δράμας, στο Αρχείο της Ονειρούπολης, σύμφωνα  με το νόμο για την προστασία δεδομένων  προσωπικού χαρακτήρα.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων και έχει την θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

 

Θέση Υπογραφής και Ονοματεπώνυμο Διαγωνιζόμενου ή Εκπροσώπου