23 Νοε 2015

Οικολογική Κίνηση Δράμας: Εκδηλώσεις για την Κλιματική Αλλαγή 29-11-15

Την Κυριακή 29/11, από τις 10 π.μ. μέχρι της 2 μ.μ., στην περιοχή της ανάπλασης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, με αφορμή την παγκόσμια διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή που γίνεται στο Παρίσι. Οργανωτές είναι η Οικολογική Κίνηση Δράμας, το «Πελίτι» Δράμας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Παρανεστίου, 


το Κέντρο Δια Βίου Μάθη-σης Δράμας και το Σωκρατικό Καφενείο. Οι εκδηλώσεις αφορούν  κατασκευές από άχρηστα και ανακυκλώσιμα υλικά, ενημερώσεις για την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση και σπορεία με παραδοσιακούς σπόρους.

Στις 7 μ.μ. της ίδιας μέρας, στο Επιμελητηριακό μέγαρο της πόλης μας, οι παρα-πάνω πέντε φορείς και το Επιμελητήριο Δράμας  θα συνδιοργανώσουν ομιλία με θέμα  «Η προστασία του κλίματος και η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή ως πρόκληση για μια υγιή, βιώσιμη, πράσινη οικονομία - Νέες αξίες και πολιτικές». Ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Χρυσόγελος, πρόεδρος του κοινωνικού συνεταιρισμού «ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ», πρώην ευ-ρωβουλευτής των Πράσινων και Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου. 

Για την Οικολογική Κίνηση Δράμας
Ο πρόεδρος



Ανδρέας Χ. Μπακιρτζής