15 Οκτ 2015

O MIKΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ στη Δράμα!

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το αριστουργηματικό παραμύθι ¨Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ¨ τo Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.


Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις 6944062928.

Μέσα από τα ταξίδια του σε πολλούς πλανήτες αλλά και στη γη ο¨Μικρός Πρίγκιπας¨, μοιράζεται με τους μικρούς και τους μεγάλους θεατές, τις εμπειρίες του, παραδίδοντας μαθήματα ταπεινότητας και ζωής. Πρόκειται για μια υπέροχη διδακτική ιστορία, γεμάτη βαθυστόχαστες παρατηρήσεις, σχετικά με τη ζωή και την ανθρώπινη φύση.

Εφέ με φωτισμούς, εναλλασσόμενα κοστούμια και χορευτικά αποτελούν μέρος της παράστασης, ενώ παράλληλα ο μικρός θεατής ¨ταξιδεύει¨ σε πλανήτες και στη γη συμμετέχοντας επί σκηνής, στη θεατρική δράση του έργου.

Την σκηνοθεσία & διασκευή του έργου υπογράφει ο Γιώργος Ροντίδης, την σκηνογραφία ο Βάσος Καδίτης, τις χορογραφίες η Κατερίνα Αντωνιάδου, η πρωτότυπη μουσική σύνθεση είναι του Θωμά Βάκουλη, τα κοστούμια και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Μαρία Χειμώνα, Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Αλεξάνδρα Τσολακίδου, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Νάγια Γραικού, Όλγα Μαρκούλη.

                                                                Γιώργος Ροντίδης

                                                                    Σκηνοθέτης